HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

KONUŞMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR

15 Ağustos 2023 Salı Saat: 09:32

Zamlar her gün daha zalimce halkın sırtına yüklenirken tek bir eylem, protesto hareketi koyamayan muhalefet konuşmaktan, lak lak etmekten başka bir şey yapmıyor.

Sarayın kapısına gidemeseler bile caddesinde toplanıp iki kelime edemiyorlar. Meclis kapısında otomobil anahtarlarını sallayıp akaryakıt zamlarını protesto etmiyorlar.

Genel başkanlar bir araya gelip hep birlikte yeter diye haykırmıyorlar. Mecliste grup toplantılarını yapıp serin odalarına dağılacaklarına sokaklara inmiyorlar.

Pazarda toplu halde boy göstermiyorlar. Hepsi makam, mevki, şan peşinde ve parti içi kavga derdinde! Bu durumu gören AKP yerel seçimi erkene alıp bunları iyice sandığa gömerse hiç şaşırmayız. Çok yakında göreceğiz de!

Kendi fındığımızı niye bedavaya alıyorlar, iktidarlar buna niye müdahale etmiyor diyeceğine, bizim İtalya'da satılan ve 80 gramı 3 avro diye yaptığımız haberleri yalanlayıp hakaret eden biatcı lavuk, KÜLEK kafalı, CIBBANCI aç fakirlere kapak yapmaya devam ediyoruz.

İş insanı Selami Gürsoy paylaşmış. TADIM MARKA 150 gram 4.29 Avro ALMANYA da 1Kg. Fındık. 28,60 Euro 28,60x30= 858.00₺ Allah sizin belanızı vermiş de peşinize gariban suçsuz milleti de taktınız ya.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları