HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

5 SAATLİK RÖTAR!

3 Ekim 2023 Salı Saat: 09:19

 

OGU HAVALİMANI İŞLETME SORUNU (SKANDALI) VE AÇIKLANMAYAN 5 SAATLİK RÖTAR...

BİR GARİP İŞLER... ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK HAVAALANINA GİRİŞ SERBEST! 

Okuyucumuz Ünal Kalafat başına gelenleri bizle paylaşmış;  29 EYLÜL sabaha karşı 03:55 İstanbul uçuşu için saat 03:15 gibi Havalimanının Ana güvenlik kapısından tabiri caiz ise elimizi kolumuzu sallayarak geçtik. Ne araç kontrolü için güvenlik ne de başka biri vardı. Yolcumuzu Aprona bırakıp evimize döndük. Sabah uyanınca da, nasıl geçti yolculuk diye yazdım, akabinde çalan telefonu açınca ilk şaşkınlığı yaşadım. Saat 07 civarı ve yolcumuz daha OGU havalimanında olduğum söyledi ve başladı anlatmaya.

Mücbir sebep ile uçuş önce 04:20 ardından  04;55 ve sonra 05:10 ertelendi mesajı telefonlara düşmüş. Ancak bu süreçte bagaj vb işler yapılmış yolcular içeri alınmayı bekliyor. Ve film 05:10 sonrası kopuyor hiç bir YETKİLİNİN ORTADA olmayışı ve hiçbir açıklama yapılmadan Bagajlar boşaltılıyor aktarmalı yurg tçi, yurtdışı uçuşları olanların isyanı feryadı sonrası onlar bir şekilde uçurulup geriye sadece İstanbul yolcuları kalıyor. Önce bilet tehir işlemi yapın diyorlar sonra vazgeçip bagajları alın  uçacaksınız diyorlar ancak indirilen bagajlar ortalıkta, bagaj fişi kontrol yok gelen seçip alıp gidiyor ardından boarding kartlar toplanıp yenileri veriliyor. Ama zaman su gibi akıp geçerken HAVAALANININ RESMİ BİR YETKİLİSİ ORTAYA ÇIKIP NE GECİKME SEBEBİNE DAİR BİR AÇIKLAMA NE DE BİR ÖZÜR BİLDİRİYOR. Sonunda ilk fotoğrafta da görüldüğü gibi TK 2851 sefer sayılı istanbul uçağı 03:55 yerine tastamam +5 SAATLİK RÖTAR sonrasında 09:20 de havalanabiliyor ve ancak öğlen saatlerinde İstanbul havalimanına iniş yapıyor.

Neden işletme sorunu dediğim açıklama içerisinde olmakla birlikte net olarak o saatte hiçbir yetkilinin ortaya çıkıp yolculara ( misafirlerine) tatmin edici bir açıklama yapmaması gün ısıdıktan sonra bir ara bir hanımefendinin ortaya çıkıp sorumlu benim uçak kalkacak (saat zaman belirsiz yönlendirme yok) demesi dışında +5 saatlik rötar ile insanlar mağdur edilmiştir bunun yanında havaalanı ana kapısındaki güvenlik görevlilerinin o saatte hiç birinin yerinde olmayışı ise affedilmez bir işletme hatasıdır. Dileriz ilgililer bundan sonra daha dikkatli yolcularına ( misafir) karsı daha saygılı daha doyurucu bilgi ve yönlendirme ile yaklaşırlar..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları