HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

MUSTAFA GÜRDAL ve VEFA

6 Ekim 2023 Cuma Saat: 09:52

Sayın Karaer. beni hatırlayacağınızı umuyorum. Düz mahalle türküsünü  lise yıllarında besteleyip, Ordu'ya mal eden aile büyüğümüz sevgili ağabeyim Mustafa Gürdal  Ankara  Küçükesatta ikametini sürdürmektedir. 8 yaşından beri sazını yanından eksik etmeyen ağabeyimi şimdiki nesil pek tanımamaktadır. Çocukluğumun geçtiği Ordu'nun bir Lale sineması ve birde Millet sineması  sahneleri  başta ağabeyim olmak üzere Muhsin Tercan, İbrahim Ömür,  sazlarıyla Nihat Arol Yılmaz Başar gibi  hatırı sayılır isimlerin solo ve koro katkılarıyla mutlak surette ayda bir, hatta duruma göre 15 günde   olmak üzere bu tür etkinlikler konserler düzenlenirdi. (Ağabeyimin telefonunu  tel. O312 4474765)     Cep tel. 0537 8347777) 

Şu anda rahatsız ve evindedir, kendisiyle kısa da olsa görüşüp, onu Ordu halkı ile yeniden bulşturursanız sevgili ağabeyim çok mutlu olacaktır.

 Bu vesile ile selam ve sevgilerimi   gönderiyorum..

Feridun Gürdal 

Feridun beye teşekkür ediyoruz. Evet ben zaman zaman görüşüyorum. Onu hatırlayacak onu arayacak olan bu şehrin yönetici idareci düzeyinde olanlardır diye düşünüyorum.

Mustafa Gürdal ile daha önce Düz mahalle içinde çıra mı yakamadım ve Ordu'nun sokakları döşelidir, döşeli türküsü ile ilgili bir söyleşi yapmıştım. Onu da önümüzde ki günlerde tekrar yayına vereceğiz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları