HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KİMİ ÇIKARACAKLAR Kİ?

10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 11:03

Bugünkü köşe yazımın başlığının muhatabı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’dir. Malum bildiğiniz gibi gün bugün oldu ve hala Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ne yazık ki açıklanmadı. CHP’de peyder pey ilçe adayları açıklansa da gözler Büyükşehir’de.

Aday belirleme krizi süren CHP’ye kendi tabanında ki seçmenlerinin de hiç iyi gözle bakmadığını defaten yazmıştım.

Son beş gündür yaptığım kamuoyu araştırmalarımda ise CHP’li seçmenler kimi çıkaracaklar ki? Çıkarmaya adam bile bulamadılar. Bu saatten sonra bulsalar ne olur? Resmen AK Parti ve İYİ Partinin ekmeğine yağ sürüyorlar diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar CHP’li seçmen.

20 Şubat son tarih! Eğer bu güne kadar CHP, Büyükşehir için aday belirleyemezse tüzük gereği İl Başkanı Büyükşehir için aday gösterilir. Bu durumda da CHP’nin Ordu Milletvekilleri ve teşkilatları büyük bir vebal altında kalmış olur ki, sormayın gitsin.

Böyle bir durumda her türlü iddia ve iftiraya maruz kalır CHP. Yani İYİ Parti ile gizli bir anlaşma mı var? CHP Altınordu’da kendi adaylarını, Büyükşehir’de de İYİ Partiyi mi destekleyecek? İYİ Parti de bu kurala uyacak Altınordu’da kazanamayacak bir aday mı öne sürecek? Soruları bu günlerde en çok konuşular sorular.

Tabi bütün bunlar vatandaşların merak ettiği sorular. Ama gözlemlediğim o dur ki, muhalefet kanadında gidişat hiçte iyi değil. Partiler kendi içlerinde birbirlerini yiyorlar. Yetmedi birbirlerini kötülüyorlar. O da yetmedi başların kişisel egoları yüzünden seçmeni de sabun gibi ellerinden kaydırıyorlar.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok. Her koyun kendi bacağından asılır derler bizim Anadolu’da. Lafı fazla uzatmadan, eğip bükmeden vatandaşın her gün sorduğu şu soruya çıkın kameralar karşında bir cevap verin artık.

Vatandaş soruyor?

Kimi çıkaracaklar?

Bende soruyorum? Sahi kimi çıkaracaksınız?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları