HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

HİKAYEDEN NAĞMELER...

16 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 10:16

Ağzınız var konuşuyorsunuz. Konuşun.. Mahsuru yok.. Ağzınız var .. bağırıyorsunuz. Bağırın.. masrafı yok.. Ama Allah aşkına ilkeli olun. Gözünüzü açın biraz..Orduda yapılanları kahve köşelerinde eleştireceğinize kumdan kafanızı çıkarıp şöyle Orduyu bir dolaşın bakalım. Neler göreceksiniz..

Yada şöyle diyelim. Sizler neyi eleştiriyorsanız bizden önce o eleştirdiğinize sahip çıkıyorsunuz.. Hele önce siz bir söylediklerine sahip olunda biz arkanızdan geliriz..

Nerdeee.. Bakın.. Bu Orduda birileri teleferik yapılırken kah oturdu kah kalktı. Hatta birileri teleferiğin tellerinin cami üzerinden geçmesinin günah olduğunu yazdı.. İyi okuyun. Günah olduğunu yazdı resmen. Ve onu yazanlar, hop oturup hop kalkanlar bizden önce teleferiğe binip Boztepede foto çektirdiler.. Örneğin.. Sahil bandında bir pide salonu açıldı..Yine birileri ayağa kalktı.

Açılan yerin yanlış olduğu yazıları yazıldı.. Ve bunları yapanlara bugün bakın. Hepside bizden önce o yere gidip pidelerini yiyip çaylarını içiyorlar.. Ve yine sahile mescit yapıldı. Yine bizimkiler.. Veryansız ettiler. Bu gün gidin bakın hepside bizden önce ziyaret edip dua okuyorlar..

Bunları niye hatırlattım. Dün yelken kulüp arazisi için “yeşil alan katliamı” diyenler bugün suspus. Ve emin olunki yarın hepside bizden önce oraya koşacaklar.. Sahil kıyı düzenlemesi için start verildi. Dolgu yapılacak falan denildi. Bizimkiler yine başladılar lak laka .

 Bakın görün. Buraya yazıyorum. Orası düzenlensiz yine orada ilk geziyi onlar yapacaklar , emin olun.. Hani dedikya ağızları var konuşuyorlar..Ama birileri başka yerlerinden konuşuyor bu şehirde..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları