HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ağustos 2022 Cuma Saat: 10:13

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HADDİNİ DE HEP BİLMELİ İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! İnsan, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de hep bilmeli.     ANLAYAN ANLADI.! “Kanunların ve yönetmeliklerin yasakladığı şe
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HADDİNİ DE HEP BİLMELİ

İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! İnsan, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de hep bilmeli.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Kanunların ve yönetmeliklerin yasakladığı şeyler bazı çıkar guruplarını memnun etmek amacıyla plan notlarına eklenmiş açıkça yasalar çiğnenmiştir. Yasaları, kanunları hiçe sayan bu zihniyetle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Umursamaz tavırlarla kent estetiğini yok ederek, yüksek rantları utanmazca dağıtarak sergiledikleri bu talancı zihniyeti lanetliyoruz. Bu işlerin sorumluları tarafımızca tek tek bilinmektedir. Yaptıkları bütün suistimal, adam kayırmacılık ve haksız rantlar partimiz yetkili kurullarınca kayıt altına alınmıştır. Günü geldiğinde hepsinden hesap sorulacaktır. Alan da veren de adaletin önünde hesap verecektir. Yani aslında durum şundan ibarettir. 1/1000 ölçekli Altınordu imar planı askıya çıkarılmamıştır. Yok hükmündedir. Vicdanlarındaki adalet terazisini kırmış insanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Son olarak  Durugöl  konusunda da birkaç söz etmek istiyoruz. Durugöl konusunda büyükşehir belediyesi Ordu halkını kandırmaya ve aldatmaya devam etmektedir. Ayrıca ahlaksızca muhtarlar adına kendilerini alkışlatan pankartlar asmak gibi kasaba kurnazlığı  yaparak bu işten kurtulamayacaklarını kendilerine bir kere daha söylüyoruz. Büyükşehir belediyesi bir kere daha yürüttükleri gizli pazarlıkları Altınordu Belediye meclisine onaylatma çabası içerisine girmiştir. Bundan sonra bu işlerin günahı da vebalı da Akp gurubunun boynunadır.” (CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmişe iç çeke çeke yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken ve işyerini daha da büyütmenin hesaplarını yapan  Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübeler  İhsan Coşar’ın yaptığı Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e   hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor. müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini 40 yıllık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSOYLAR OTOMOTİV

Sahipliğini Gökhan Gürsoy ile Ahmet Gölpınar’ın yaptığı Gürsoylar Otomotiv Lastik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine gösterdiği yakın ilgiyle dikkat çeken ve ayni zamanda Petlas Yetkili Bayide olan Gürsoylar Otomotiv Lastik, Şube 1 Yeni Mahalle 327 sokak NO: 1 ve Şube 2 2.sanayi sitesi 1141 sokak NO: 16/A adresinde hizmet veriyor.

                Jant düzeltme ve rot balans ayarı ile 2. El lastik satış adresi Gürsoylar Otomotive hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Rakipten dost olmadığı ve tartışmaların bile küskünlükle bittiği ülke bu! Ne iş yaparsan yap en iyisini yapacaksın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Takım tutar gibi siyasi parti peşinden koşanlar işte! Her şeyi  gözleri görmesini görüyor fakat,  beyin inkar ediyor.

 

 

HARBİDEN

İki kişinin mutluluğunun birleşmesidir sevmek.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x- Türkiye Profesyonel futbol liglerinde 17 Haziran'da başlayan 2022/2023 yaz transfer döneminin 8 Eylül 2022 tarihinde sona ereceğini, ara transfer döneminin ise 12 Ocak 2023'de başlayıp 8 Şubat 2023'de biteceğini, amatör liglerde  ise 8 Ağustos’ta başlayan 1.transfer döneminin 14 Ekim 2022 tarihinde, ikinci ara transfer döneminin de 2 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 15 Şubat 2023 tarihinde biteceğini,

********************************

x-Büyükşehir Belediyesinin 2020 ve 2021 yıllarında uygulanan projelerle Altınordu, Fatsa, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, Kabadüz, Kumru, Perşembe, Mesudiye, Ulubey ve Ünye ilçelerindeki 40 üreticiye toplam 12 bin adet mavi yemiş ve 3 bin 500 bin adet aronia fidanı dağıtılarak 50 dekar alanda kapama bahçeleri kurulmasının ardından, dağıtılan fidanların ilk meyvelerini vermeye başladığını,

********************************                                                                                                                          

x--Ordu’nun Altınordu ilçesinin ilk yerleşim yeri olan ve bölgeyi Türk topraklarına katan ilk beylik olan Hacıemiroğulları Beyliği döneminde 1380-1390 yılları arasında inşa edilen Eskipazar (Bayram Bey) Camii’nin restorasyon çalışmaları esnasında tarihi kalıntılara rastlandığını, Cami çevresinde Hacıemiroğulları Beyliği dönemine ışık tutacak 600 yıllık mimari kalıntılar ve medrese olduğu tespit edilen yapı ortaya çıktığını,

********************************

x-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Türkiye’de 100’e yakın teröristin kaldığını söylediğini,

**********************************

x- Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunun 25 Eylül’de oynanacak maçlarla start alacağını, Ordu’yu Ulubey Belediyespor ile Ünye 1957 Spor’un temsil edeceklerini,

********************************

x-Geçtiğimiz yıl sonunda uygulamaya geçen Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemi ile bu yılın ilk 6 ayında 150 bin 305 yeni milyoner yaratıldığını, 2021 Aralık ayı itibarıyla hesaplarında bir milyon lira ve üzeri parası olanların milyonerlerin sayısı 521 bin 609 kişi iken KKM ile aradan geçen 6 ay içerisinde bu sayı 671 bin 914 kişiye çıktığını,

********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu  2022 yılı Haziran ayı işgücü istatistiklerini açıkladığını,  hane halkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının 3 milyon 541 bin olduğunu,

********************************

x-Orduspor 67 A.Ş’nin 8 Ağustos’ta başlayan Afyon kampının 21 Ağustos 2022 Pazartesi günü sona ereceğini,

********************************

x-Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Hamide Türkoğlu ile Sude Karahasan tarafından fındığın sera ortamında kurutulmasını amaçlayan projenin Türkiye finallerine seçildiğini,  

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız