HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 15:52

TURİZM HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, ilimizde gerçekleştirilen  çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ordu Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan ve Ordu Kültür Sanat Merkezinde yapılan kutlama
TURİZM HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, ilimizde gerçekleştirilen  çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Ordu Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan ve Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan kutlama programına, Vali Muammer Erol, Altınordu Kaymakam  Erkan Karahan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.
Kutlama programında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’da Turizm Çeşitliliği üzerine bir sunum yaptı.
Toparlak, ”Türkiye’de il bazında  ilk olacak ve tanıtım adına  çok büyük ses getirecek yeni nesil anlayışla destinasyon merkezli tanıtım amaçlı görsel içerikler  oluşturuyoruz. Çambaşı Yaylası ve Kayak Merkezi, Yason Burnu, Perşembe Yaylası, Ulugöl Mesire Alanı gibi destinasyonlarımız artık meraklıların cep telefonlarında izleyebileceği fırsatlar sunuyoruz. Fatsa İlçemizde başlatılan Eko Turizm faaliyetleri desteklenerek devam etmektedir. 100’den fazla geleneksel yemek çeşidi, organik tarım, ev otel konsepti ve organik pazar gibi faaliyetler sürdürülmektedir. Coğrafi konumu ve kadim medeniyetlere yuva olan  toprakları, doğal güzellikleri, tarihi, kültürel zenginlikleri ile memleketimiz Ordu’yu topyekün sahiplenme duygusu içerisinde nitelikli işgücü, turizm tesisi, altyapı, hizmet ve sunum kalitesiyle Türkiye ve Dünya genelinde önemli marka haline dönüştüreceğimizi umuyor, turizm değer zincirinin her bileşeninde kaliteyi artırmaya aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Turizm Haftası Kutlama programı, Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.

Müzik Öğretmeni Emre Güray‘ın öğrencilerinin söyledikleri  Ordu yöresi türküleri ise beğeniyle dinlenirken, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Emine Altmışdört’ün yazdığı ve öğrencileri ile hazırlamış olduğu  Ordu Mor-Beyaz TV adlı skeç gösterisi ise davetliler tarafından büyük alkış aldı.

 Programda, Turizm Haftası  etkinliklerine yaptıkları katkılardan dolayı Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ayşe Akyol’a Vali Muammer Erol tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Vali Muammer Erol, Turizm Haftası kutlama programının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Ordu Kültür Sanat Merkezi Fuaye Salonunda düzenlenen resim kursu kursiyerlerinin eserlerinden oluşan serginin açılışına katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : TURİZM, HAFTASI, KUTLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız