HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

İYİ’DE ‘DERVİŞOĞLU’ DÖNEMİNE DİKKAT!

29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 09:45

İYİ Partide parti kurucusu Meral Akşener’in dönemi artık sona erdi. 5. Kurultay’da Genel Başkan olan Musavat Dervişoğlu dönemi ise artık resmen başlamış oldu. Parti organlarının yeniden oluşmasıyla birlikte Dervişoğlu’nun, Türk siyasetinde nasıl bir rota izleyeceği de şimdiden merak konusu oldu.

Ordu’lu olan İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu’nun Ordu’dan da iki önemli ismi A Kadrosuna alacağı da aldığımız bilgiler arasında yer aldı. Bu isimler ise Enver Yılmaz ve Rıdvan Yalçın oldu.

Kurultaya giderken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a meydan okumasıyla ismini öne çıkarmayı başaran Dervişoğlu’nun oylama öncesi yaptığı konuşma da hayli dikkat çekti.

Dervişoğlu; "Sizlere yalvarıyorum, Allah rızası için diyorum, bana bir fırsat tanıyın! Türkiye'nin meydanlarında Tayyip Erdoğan ile hesaplaşmak istiyorum.

Erdoğan hükümeti kutuplaştırarak, toplumu çatıştırarak süreci yönetiyor. Erdoğan hükümeti kamu kaynaklarıyla yandaşlarını ihya ediyor, Erdoğan hükümeti 22 yıllık imar değişikliği açlığıyla insanımızı, doğamızı, denizimi yağmalıyor.

Erdoğan hükümeti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş tapusu olan Lozan'ın yandaşları marifetiyle tartışmaya açılmasına dayanak oluşturmaya çalışıyor. Biz bunlarla mücadele etmek mecburiyetindeyiz.

Bu mücadele kongre salonlarında, konferans salonlarında verilebilecek bir mücadele değildir. Sizlere yalvarıyorum Allah rızası için diyorum, bana bir fırsat tanıyın Türkiye'nin meydanlarında Tayyip Erdoğan ile hesaplaşmak istiyorum" demişti.

Bizim de beklentimiz o dur ki, Sayın Dervişoğlu’nun, Yüce Türk Milletinin ortak aklı ile birlikte hareket ederek, yapıcı ve müzakereci bir siyaset anlayışı ile İYİ Partiyi hedeflediği başarıya taşıması olmasıdır.

Sayın Dervişoğlu, bu arada parti için ayrışmaları da ivedilikle birleştirici bir anlayışla yeniden toparlayabilecek mi sorusunu da sakın göz ardı etmemeli değil mi?

Zira aksi bir anlayış, İYİ Partiyi daha başlamadan bitirir diye düşünüyorum.

Benden söylemesi…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları