HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 12:53

BAŞKONSOLOS GULİYEV, VALİ EROL’U ZİYARET ETTİ

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.   Vali Muammer Erol, tarafından Valilik girişinde karşılanan Azerbaycan
BAŞKONSOLOS GULİYEV, VALİ EROL’U ZİYARET ETTİ

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

 

Vali Muammer Erol, tarafından Valilik girişinde karşılanan Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

 

Vali Muammer Erol, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ile birlikte makama geçerek, bir süre sohbette bulundu.

 

Azerbaycan ve Türkiye’nin dostane ilişkilerinin konuşulduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

 

20 yıldır Türkiye’de çeşitli görevlerde bulunduğunu anlatan Başkonsolos Nuru Guliyev, Ordu’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ”Sayın Valimiz Muammer Erol, son derece tecrübeli bir devlet adamı. Sıcak yaklaşımı ve misafirperverliği dolayısıyla da ayrıca teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Tarih boyunca birbirine destek olmuş, iki devlet tek milletiz. Resmi olarak Ordu’ya ikinci gelişim. Ancak, aile olarak sık olarak ziyarette bulunduğum, coğrafyasıyla büyüleyici bir şehir. İnsanlarıyla da farklı bir atmosfere sahip. Ordu’da mutlu oluyor ve keyif alıyoruz” dedi.

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Azerbaycan Cumhuriyetinin Kurucu Milli Lideri Haydar Aliyev’in anısına Mayıs ayı içinde panel, konferans ile Azerbaycan'ın ulusal filarmoni orkestrasının yer alacağı bir konser planladıklarını bu programı da Ordu’da yapmak istediklerini ifade etti.

 

Vali Muammer Erol, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Guliyev’e çalışmalarında başarı dileğinde bulundu, yapılacak programlarda Valilik olarak gereken her türlü desteğin verileceğinin altını çizdi.

 

Ordu’nun yaşanılabilir bir şehir olduğunun altını çizen Vali Erol, sahili bozulmayan tek ilin Ordu olduğuna vurgu yaparak, “Ordu, bozulmamış doğası, yaylaları, denizi, menderesleri ve sayabileceğimiz daha birçok özelliği ile büyüleyici bir şehirdir. Büyük yerleşimlerin baş döndürücü yaşantısına alternatif olarak daha sakin bir yaşam biçiminin inşa edildiği, kentin kültürel ve doğal mirasının sahiplenildiği, küreselleşen dünya karşısında kentin yerel kimliğinin korunduğu, yerel gıda üretiminin desteklendiği Sakin Şehri (Cittaslow) belgesini alan, Perşembe ilçemiz ise ayrı bir güzelliğe sahiptir” şeklinde konuştu ve Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev’i Ordu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKONSOLUS, GULİYEV, VALİ, EROL’U, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız