HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 13:29

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca gidecek Hacı adayları için Ünye Müftülüğü konferans salonunda uygulamalı Hac Eğitim Semineri gerçekleştiril
HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca gidecek Hacı adayları için Ünye Müftülüğü konferans salonunda uygulamalı Hac Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Hac Eğitim Seminerinde hacı adaylarına “İbadet Bilinci ve Hac İbadeti, Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık, Ana Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki, Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı, Hac İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci ve Temel Sağlık Bilgileri" konularında seminerler verilerek hac farizası uygulamalı olarak gösterildi.

Seminerler İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Müftülük Şube Müdürü Metin Kaçmaz, ve İl Vaizi Süheyla Şeremet tarafından verildi.

Seminer sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Hacı adaylarına Sağlık kuralları hususunda bilgilendirme yapıldı.

Programın akabinde İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'u ziyaret ederek Ünye’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

 

Anahtar Kelimeler : HACI, ADAYLARINA, EĞİTİM, SEMİNERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız