HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ağustos 2021 Cuma Saat: 09:31

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İNSAN GİBİ SEV Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke  bu! Hep haddini bil. Ya insan ol ya da insan ol. Ya insan gibi sev ya da insan gibi sev.     DEMİŞ DEMESİNEDE “14 Ağustos 2
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İNSAN GİBİ SEV

Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke  bu! Hep haddini bil. Ya insan ol ya da insan ol. Ya insan gibi sev ya da insan gibi sev.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“14 Ağustos 2001 tarihinde “Türkiye’de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak” diyerek tarihe not düşülen gündür. Bugün , Milletine ,Ülkesine sevdalı bir Liderin beyaz kefenini giyerek yola çıktığı , vesayet odaklarının , iç ve dış mihrakların sayısız engellerine rağmen, dimdik durarak  , tüm zorluklara göğüs gererek  20 yılda, 100 yıla eşdeğer hizmet yapan Liderin adıdır Recep Tayyip Erdoğan ve AK PARTİ.

                Türk siyasi tarihinde yeni bir çığır açan ve ülkemizi hayal edilemeyecek hizmetlerle ve yapısal değişikliklerle tanıştıran AK Parti kadroları, ilk günde olduğu gibi bugün de liderleri Recep Tayyip ERDOĞAN'ın izinde ve yanında ülkemize hizmet etmeye devam ediyor.  AK Parti, 20. Yaşında,20 senedir  girdiği her seçimde Milletinden aldığı güçle Liderinin etrafında tek yumruk birlik ve beraberlik içinde  'Daima yeni, daima genç' kalarak sürekli kendini yenileyerek , değişimin , dönüşümün ve reformların adresi olmuştur. Hizmete aç , milli ve yerli projelere hasret kalan , özgürlük ve demokrasiye susayan milletimiz AK PARTİ ile kendine gelmiş gerçekten de 2001 yılından sonra artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır .”

(Halit Tomakin, Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Bakar da görmezsen mesele yok.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler

BİZİM SAATÇI

Her türlü elektronik ve mekanik saat , fotoğraf makinesi, flaş. Cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 0542 711 41 79 nolu  telefonla da ulaşabileceğiniz Bizim saatçıya bol  kazançlar diliyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI LOKANTASI

Sahipliğini çeyrek asırlık  tecrübe Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocakbaşı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren Bizim Ocakbaşı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi yapılıyor.

                Temizliğe verdiği önemle de dikkat çeken  ve  işyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocakbaşı Lokantasına 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim Ocakbaşı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 , 234 42 99 ve 0532 428 23 40 nolu telefonlarla da ulaşabilirisiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız yolculuk ve bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Çeyrek asırlık Tecrübe Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu Oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Geçmiş düne iç çekilen bir ülkede; gerçeğin hakkını sadece hatalar verir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Üç maymunu oynayan yalakaları insan yerine koyarsan, önce kalbini kırarlar, sonra hayallerini yıkarlar.

 

 

HARBİDEN

Hayatı kendine mendil edersen; daima gözyaşı dökersin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Koca’nın, 3. doz aşıyla ilgili çalışmanın sonuçlandığını belirterek, "Aşıyı geliştiren ekibin açıklamaları mRNA aşısı olanlar için de 3. doz uygulamasının gerekebileceği yönünde. Ön sonuçlar belirli süre sonra 2 doz mRNA aşısının da koruyuculuğunun düşebileceğini gösteriyor. Önümüzde bir İsrail örneği var dediğini, ayrıca Bakan Koca’nın, 12 yaşından büyük ve kronik hastalığı olan çocuklar için de aşı tanımlaması yapıldığını da söylediğini,

***********************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr Ali Coşkun’un 4. Doz aşıya yönelik yaptığı açıklamada, "4. aşı konusunda önümüzde tecrübe edilmiş bir veri yok. Netice nedir bilen yok. Ama aşı ile yapılan antikorların 4-8 ay sonra azaldığı hatta birçok kimsede hiç kalmadığı düşünüldüğünde, hastalığın ölümcül gücü de terazinin diğer kefesine konulduğunda, yarar zarara oranına göre karar vermek gerekir. O nedenle risk yüksek ise dördüncü doz da yapılmalıdır. Sağlık personelimiz, kronik hastalığı olanlar en büyük risk grubundadırlar. Kişisel görüşüme göre bu gruba 4. Doz gereklidir. Çünkü daha önce yapılan 1. ve 2, doz aşıların hükmü kalktığı için biz 3. dozu olduk. Onu da desteklemek ve kuvvetlendirmek için 4. Doz aşı da gereklidir diye düşünüyorum. Yani 4. dozun gerekli olup olmadığını kişinin riski belirlemeli, yoksa her önüne gelene 4. doz yapılmamalı" ifadelerini kullandığını,

***********************************

x-AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün, TMO'nun fındık alımı için hazırlıklarını tamamladığını, 23 Ağustos'ta başlatmayı planladığı alımlara hava şartları nedeni ile 1 hafta gecikmeli başlayabileceğini açıkladığını,

**********************************

x-TFF Başkanı Nihat Özdemir’in, “ 2021-2022 sezonunda, birbirine saygı duyan, centilmence rekabet eden, sporun evrensel değerlerini koruyan, futbolu saha dışına taşımayan, kavgadan uzak, kendi haklarını korurken başkalarının haklarını da kollayan ve önceliği daima Türk futbolunun menfaatleri olan bir futbol ikliminin ve uzlaşmacı kültürün egemen olmasını temenni ediyorum” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

**********************************

x-Türkiye genelinde 2021-2022 Kara Avcılığı sezonunun 21 Ağustos 2021  Cumartesi günü start alacağını,

***********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun işsizlik rakamlarını açıkladığını,  buna göre,  Türkiye'deki işsiz sayısının 3 milyon 399 bin kişi olduğunu,

***********************************

x-Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in, "İki doz Sinovac aşılı yoğun bakım hastalarımız artıyor'' diyerek üçüncü doz aşı çağrısı yaptığını,

***********************************

x-TÜİK 2021 Temmuz ayı verilerine göre, Ordu’da Temmuz ayında 802, Ocak - Temmuz ayları arasında ise 6 bin 577 konutun satışının gerçekleştiğini,

***********************************

x-Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü’nün, Samsun’da fındık üretim alanlarının giderek büyüdüğünü belirterek, 3-4 sene sonra Ordu’yu geçerek Türkiye’nin en çok fındık üreten ilinin Samsun olacağını söylemesinin olduğunca dikkat çektiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız