HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Haziran 2022 Cuma Saat: 11:47

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER DAHA ÇOK AZIYOR Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azıyor. Hayalleri olmayan insanlar ise hayalleri olanların hayallerini yıkmak adına ne gerekiyorsa yapıyor.     DEMİŞ DEMESİNEDE
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

DAHA ÇOK AZIYOR

Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azıyor. Hayalleri olmayan insanlar ise hayalleri olanların hayallerini yıkmak adına ne gerekiyorsa yapıyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“TÜİK’in açıkladığı her istatistik gibi işsizlik rakamları da hayal ürününden başka bir şey değildir. Siyasal iktidarının rakamlarla oynama kabiliyeti işsizliği ve enflasyonu gizleyemeyecektir.    Yurttaşların yaşam deneyimleri TÜİK’in işsizlik ve enflasyonunu rakamlarının tam tersini göstermektedir.

                Siyasi iktidarın politikaları, işsizliği hafifletecek sonuçlar yaratması mümkün değildir. Bu anlayış ülkeyi yönetmeye devam ettikçe ekonomideki kriz büyümeye ve milyonlarca emekçi açlığa ve işsizliğe mahkûm olmaya devam edecektir. Siyasal iktidarın akla ve bilime uygun bir şekilde üretim, yatırım ve düzgün bir para politikası üretmemesindeki ısrarı son bulmadıkça ekonomik krize hiçbir şekilde çözüm üretilemeyecektir. Siyasi iktidar acilen ciddi ve somut adımlar atmalı ve milyonlarca gencimizin ve yurttaşımızın işsizlik sorununu çözmelidir.

Yandaşa, partiliye, mülteciye, akrabaya, haksız bir şekilde ulaşabildiği her yerden maaş alan liyakatsizlere tanıdığı ayrıcalıklardan vazgeçip, ülkesi için mücadele veren kamu emekçilerinin ve emeklilerin sorunları ile ilgilenmeye davet ediyoruz. Aksi halde, sayıları milyonları aşan kamu emekçileri ve emekliler günü geldiğinde hesabını sandıkta soracaktır.”

(Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Ordu İl Başkanı Neşet Sayman)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?” gerçeği hep cevapsız kalıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TAN KURU KAHVE

Beyazıt TAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

  VYN İNŞAAT   

VYN İnşaat, işletme sahibi Hasan Vayni’nin önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İnşaat malzemeleri, kat karşılığı arsa alım adresi VYN İnşaat Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi N0: 319/A  Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken VYN İnşaatta 0532 664 94 01 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan VYN İnşaat işletme sahibi ve diğer çalışanlarına, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

  REYHAN PERDE VE ÇEYİZ EVİ

İşletmeciliğini Reyhan- Arslan Uzunlar’ın yaptığı perde, pürde tül ve stor işlerinin itina ile yapıldığı Reyhan perde, çeyiz evi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Reyhan perde ve çeyiz evi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 38 adresinde hizmet veriyor.

                214 46 81 nolu telefonla da ulaşabileceğini Reyhan perde ve çeyiz evi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.   

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri hoş sohbet isim Recep Çiçek’in önderliğinde  müşterilerinin hizmet vermeye devam ediyor.

                Titizliğin adresi  Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine, 223 28 55 ve 0530 526 76 27  nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi de olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ORDU SU ARITMA

Ordu Su Arıtma Teknolojileri ve Havuz Kimyasalları, çeyrek asırlık tecrübe Yurdal Acar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Su Arıtma Cihazları satışı ve servisi Ordu Su Arıtma, Akyazı Mahallesi 777.sokak 10/A adresinde hizmet veriyor.

                0452 225 00 76 ve 0544 293 35 82 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Ordu Sur Arıtmaya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Kim bilir belki bugünün yarını olmayabilir. Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Onurunun ardında yürüyen bir insanın olmazsa olmazıdır. Şerefi için yaşar namusu için de ölür.

 

 

HARBİDEN

Yalan insanı sinsice zehirleyen en güçlü zehirlerdendir. Bedeni olarak ölmezsin ama ruhun ölür.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Corona virüsü salgınına karşı Comirnaty isimli aşıyı geliştiren BioNTech'in Türk kurucu ortakları Özlem Türeci ve Uğur Şahin’in  Maymun Çiçeği belasına yönelik yaptıkları açıklamada, “BioNTech henüz yayılan bu hastalık ile ilgili bir aşı geliştirmeye başlamadı. Biz kendimizi hazırlıyoruz fakat henüz küresel bir salgın halini almadı” dediklerini,

*********************************

x-Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları eğitimleri, 21 farklı branşta ücretsiz olarak verileceğini, GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları çerçevesinde; atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, güreş, futbol, judo, hentbol, masa tenisi, ragbi, rekreatif spor, taekwondo, triatlon, voleybol, tenis, muay thai, wushu, yüzme, özel sporculara yönelik branşlarında kurslar organize edileceğini, GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Seremonisinin 29 Haziran 2022’de tüm ilçelerde gerçekleştirileceğini,

*********************************

x-Doğu Karadeniz'den Ocak-Mayıs 2022'de 10 ülkeye 16 milyon 150 bin 72 dolarlık Türk somonunun ihraç edildiğini,

*********************************

 x-Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın,  Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ne ilişkin Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun talepleri doğrultusunda düzenlemeler yapılmazsa, gazetelerin kapanacağını söylediğini,

**********************************

x-Yargıtay Başsavcılığı’nın İstanbul İl Başkanı Ordulu Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğini düşürdüğünü,

**********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde tek kadın daire başkanının İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Eda Baysal’ın olduğunu,

**********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  nüfusu ile Ordu’nun en büyük mahallesi konumundaki Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesinde vatandaşların güzel vakit geçireceği 40 dönüm alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park inşa edecek olmasının, Şahincili Mahallesi sakinlerinin gözlerinin içini bile güldürdüğünü,

**********************************

x-Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ”Seracılığın Geliştirilmesi”, ”Tarıma Dayalı Ekonomik Gelir Kaynaklarının Çeşitlendirilmesi”, ”DOKAP Bölgesi Fındık Altı Yumurta Tavukçuluğu”, ”Polen Üretiminin Yaygınlaştırılması”, ”Balda Kalitenin Artırılması ve Marka Değer Oluşturulması”, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Kuşaktan Kuşağa”, Perşembe Kaymakamlığınca hazırlanan ”Sakin Şehrin Öğrencileri Atölyelerle Geleceğe Yürüyor”, Kabadüz Kaymakamlığınca hazırlanan ”Fenni İlimler Atölyesi” projelerinin, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı(DOKAP)’nın destekleriyle hayata geçirilecek.

**********************************

x-Fındık üreticilerinin Tarım Bakanlığı’ndan yapılan destek ödemelerini alabilmek için, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru yapmalarının gerektiğini,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız