HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Aralık 2022 Perşembe Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER BAKIP DA GÖRMEYECEKSİN Kafa ve beyin dağılmış Hükümet gibi yaşamak istemiyorsan; ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyeceksin.     ANLAYAN ANLADI.! “İç sahada
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

BAKIP DA GÖRMEYECEKSİN

Kafa ve beyin dağılmış Hükümet gibi yaşamak istemiyorsan; ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyeceksin.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“İç sahada aldığımız skorlar bizi Play-Off potasında tutuyor ama bu bize yetmiyor. Geçen hafta bu maçtan daha iyi oynamamıza rağmen Kuşadasıspor’a kaybettik. İnanılmaz goller kaçırdık. Basit bir penaltı yedik. Her pozisyonda sarı kart gösteriyorlar. Elimizde oyuncu kalmıyor. Deplasmanda hakeme her türlü hakareti yapıyorlar kart bile yok. Bu kadar çifte standart olmaz. İnanılmaz üzülüyorum. Oynayan takıma biraz daha müsamaha göstermeleri lazım. Bu hafta da kart cezalı oyuncularım vardı. Topa müdahaleye bile sarı kart veriyorlar. Geçen hafta verilen penaltıya bakıyorum, bir de bu hafta bize verilmeyene bakıyorum. Sen bize top oynattırmayacaksan. Bu büyük bir sıkıntı. Ordu’ya geleli 1 sene oldu. İlk kez hakemler hakkında konuştum. Deplasmanda ev sahibi ekibe kart göstermiyor ama biz kendi evimizde oynadığımızda bize gösteriyorlar. Bu işin bir standardı olması gerekiyor.”

(Cahit Erçevik Orduspor 67 Teknik Direktörü)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Yarın güzel olacak” diye diye ömür tüketiyoruz.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

VYN İNŞAAT VE ORMAN ÜRÜNLERİ 

VYN İnşaat VE Orman Ürünleri, hoş sohbet isim Hasan Vayni’nin önderliğinde müşterilerinin  hizmetinde olmaya  devam ediyor.

                Öncelikli olarak çelik kapı, boya malzemeleri, Laminant ve palet satış adresi VYN İnşaat ve Orman Ürünleri, Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi N0: 319/A  Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken VYN İnşaat ve Orman Ürünlerine, 0532 664 94 01 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Banu Şahin’in de görev yaptığı, VYN İnşaat ve Orman Ürünleri sahip ve çalışanlarına, her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO VİTA

Gelinlik, Abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamasıyla da dikta çeken Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini  hoş sohbet isim Ufuk Ünal’ın yaptığı Bianco Vita’ya , 233 02 96 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karayalar halıya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Kafama takıldı işte! Hiç köylünün iflas edip batanını duydunuz veya gördünüz mü?

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanlıktan nasibini alan,  çaresiz insanlar üzerinde tekme-tokatlı kaba güç kullanmaz. Ele, dile ve bele de hakim olur. Hepsi bu işte!

 

 

HARBİDEN

İnsanlar vardır sevginin en yücesine layıktır! İnsanlar vardır sevginin en yücesini versen de aşağılıktır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x- Dışişleri Bakanlığı’nın  2021 yılı  verilerine göre en çok Türk'ün yaşadığı 20 ülke isimlerinin;

“Norveç  21 bin, Gürcistan 22 bin, Yunanistan 25 bin, Rusya 40 bin, İtalya 50 bin, Azerbaycan 55 bin, Bulgaristan 60 bin, Suudi Arabistan 60 bin, İsveç  62 bin 500, Kanada 70 bin, Danimarka 75 bin, İsviçre 130 bin,  Avusturalya 150 bin, Belçika 240 bin, Avusturya  250  bin, ABD 300 bin, İngiltere 400 bin, Hollanda 500 bin, Fransa 700 bin ve Almanya 2 milyon” olduklarını, 

*************************

x-Ordu Yumurta Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın, köy yumurta tavukçuluğunun artan maliyetlerden dolayı bitme noktasına geldiğini, fiyatların da yeni yılda 4 lira olabileceğini söylediğini,

*************************

x-2022 yılı itirabiryle,760 bin 872 nüfusa sahip Ordu’nun Türkiye’nin en kalabalık 29.ncu ili olduğunu,

*************************

x-2026 FIFA Dünya Kupası’nın ABD, Kanada ve Meksika’da organize edileceğini,

**************************

x-Atatürk Barajının, Türkiye'nin en büyük barajı olma özelliğini bünyesinde barındırdığını,  Atatürk Barajı yalnızca Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük barajı olarak geçtiğini, Fırat Nehri üzerine kurulan baraj, Adıyaman ve Şanlıurfa illeri arasında yer alan Atatürk Barajının enerji üretimi ve sulama amacı ile kullanıldığını, Yusufeli  barajının ise 275 metreyle Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olduğunu,

**************************

x-Ordu Üniversitesi Yerleşkesinde de mobil mutfak tırı ile öğrencilere ders aralarında çorba ikramı yapıldığını, hafta içi her gün sabah 8.00 ile 10.00, akşam ise 18.00 ile 21.00 saatleri arasında çorba ikramının öğrencilerin hizmetine sunulmasının taktir topladığını,

**************************

x-CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin’in “Oyumuz artıyor, bu bizi mutlu ediyor. Halk bizleri istiyor, bizleri destekliyor. Bunu hem kamuoyu yoklamaları, hem yaptığımız ziyaretlerle görebiliyoruz. 2023'ün milletin yılı olacağının da garantisini veriyoruz” ifadelerini olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

x-İçişleri Bakanlığı tarafından son yıllarda giderek artan kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla, eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlara en kısa sürede yardım edebilmek için Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) hayata geçirildiğini,                                                               

**************************                                                                                                                                        

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un; “Alçak basınçlı havalarda, özellikle de kış mevsiminde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmaller yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmeleri görülmekte ve tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır” dediğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız