HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

GELİN BU YANLIŞTAN VAZGEÇİN!..

27 Kasım 2019 Çarşamba Saat: 07:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat kendisi ilgileniyormuş, Ordu’ya yapılacak olan şehir hastanesi ile ilgili olarak. Öyle söyledi abimiz Ankara’dan gelir gelmez. Akabinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’ta geldiği memleketi Ordu’da aynı cümleleri sarf etti.

Ordu Şehir Hastanesinin proje ihalesi tamamlanmış sıra yer ve başlanılacak tarihin belirlenmesine gelmiş. Anlaşılan o ki, 2020 yılının her hangi bir ayında temel için Bismillah denilecek. İnşallah öylede olur. Zira yer meselesi biraz değil, hayli muallakta kaldı.

Abimiz Hilmi Güler, açıklamasında şehir hastanesinin konuşlanacak olan yeri ile alakalı bildiği halde, ki öyle düşünüyorum. Tek cümle etmezken, Kurtulmuş’ta, yeri belli olan şehir hastanesi diye geçiştiriverdi iki cümleyle açıklamalarını.

Şimdi gelelim açık ve net olarak saadete. Halk bunu bariz bir şekilde soruyor? Hastanenin yeri neresi? Botanik Park alanı mı? Ordu Üniversitesi Yerleşkesi mi? Yoksa başka bir alan mı? Bu hastane nereye yapılacak? Soran sorana… Yetkili ağızlar ise ser veriyor, sır vermiyorlar. Ancak göğüs kabartarak müjdeler olsun hastane yapılacak demekten de geri durmuyorlar.

Defalarca yazdım ve söyledim. Bir kez daha yazıp söylüyorum. Ordu Üniversitesi Yerleşkesi dışında hastaneyi nereye oturtursanız oturtun yanlış yaparsınız. Hata yaparsınız. İyi de yapmazsınız. Şehir Hastanesinin yeri Yerleşkenin ta içerisidir. Aksi düşünen veya beni bu konuda ikna etmek isteyen gelsin yanıma.

Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Numan Kurtulmuş’a, Sağlık Bakanına, abimiz Hilmi Güler’e Ordu Valisi Seddar Yavuz’a ve ilimiz bütün milletvekillerine bir kez daha Ordu halkı adına sesleniyorum. “GELİN BU YANLIŞTAN VAZGEÇİN!..”

Hatta bir yanlıştan daha geri adım atın! Ordu’ya şehir hastanesi yerine Tıp Fakültesi Hastanesi yapın. Bakın Rektör Ali Akdoğan’ın bu yer teklifini de kaldırıp yabana atmayın ve Fakülte Hastanesini yerleşkeye oturtun. İlla da şehir hastanesi diyorsanız yer konusunda, “GELİN BU YANLIŞTAN VAZGEÇİN!..”

He mi abi, ne dersin? Bu iş yine sende biter gibime geliyor. Bir düşünsen, bir el atıversen şu işe heeee ne dersin?..

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları