HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2018 Cumartesi Saat: 19:17

FATSA’YA MEKTEBİM OKULLARI AÇILIYOR

Türkiye genelinde 65.şubesini Fatsa'ya açacak olan Mektebim Okulları için Kampüs tanıtım programı düzenlendi.
FATSA’YA MEKTEBİM OKULLARI AÇILIYOR

Türkiye genelinde 65.şubesini Fatsa'ya açacak olan Mektebim Okulları için Kampüs tanıtım programı düzenlendi. Fatsa Yalçın Hotel’de düzenlenen kampus tanıtım programına AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. 


  Programın açılış konuşmasını Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko yaptı.

“EĞİTİMİN ÇATISINI YUKARIYA ÇEKİCİ BİR GÖREVE SAHİBİZ”
Dünyadaki sorunların tek çözüm kaynağının eğitimden geçtiğini belirten Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko, “Eğitimin girmediği yerleri gerçekten de çok daha insanlık için geleceğimiz için yanlış kavramlar girmeye başlıyor. Bu bağlamda biz eğitimcilere çok büyük roller düşüyor. Bizler aslında özel okullar olarak devletimizin işlerini kolaylaştırıcı eğitim çatısını yukarıya çekici bir göreve sahibiz, çok stratejik bir iş yapıyoruz.” dedi.

“EĞİTİM VE ÖĞRETİME DEĞER VE ÖNEM VEREN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYİZ”
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh ise Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ve öğretime değer ve önem veren bir Büyükşehir Belediyesi olduklarını ifade ederek, “Bu konuda çok sevdiğim bir söz var, bu söz bizim belediyecilik alanında şiar edindiğimiz bir söz. Şehirleri imar ederken nesilleri ihya etmeyi ihmal edersek ihya etmeyi ihmal ettiğimiz o nesiller imal ettiğimiz şehirleri imha ederler. Dolayısıyla bizler sadece klasik belediyecilik yapmıyoruz bunun yanı sıra eğitime önem veren sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“OKULUN FATSA'YA KAZANDIRILMASINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
  AK Parti Ordu milletvekili Ergün Taşçı’ da Fatsa gibi hinterlandı oldukça geniş olan metropol bir ilçede Karadeniz'in lokomotifi olan bir bölgede böyle bir eğitim kurumu açılacak olmasından dolayı yetkililere teşekkür ederek, “Bu yatırımın Fatsa'ya kazandırılmasında emeği geçen Aydemir ailesine de yürekten teşekkür ediyorum. Ümit Bey konuşmasında endüstri 4.0 dan söz etti. Çağımızın bir tespitini yaptı ve bu çağımızın sorunlarını ve tehditlerini fırsatlarını ifade ettiğinde biz buna hazırlıklı olmalıyız. Karadeniz bölgesi olarak Türkiye olarak Fatsa olarak buna hazırlıklı olmalıyız. Bu bakımdan bu okulun Fatsa'ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“FATSA’MIZDA EĞİTİM ADINA ÇOK CİDDİ GELİŞMELER OLUYOR”
  Programda son konuşmayı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı. Fatsa’da böyle bir yatırımın hayata geçmesinden ve buna vesile olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Anlayan, “Eğitim her şeyin başı. Fatsa’mızda eğitim adına çok ciddi gelişmeler olmakla beraber bir özel okulda kazandırılması çok büyük anlam ifade ediyor. Mektebim Okulları'nın Fatsa’ya kazandırılmasında Aydemir ailesinin çok büyük katkıları var tebrik ediyorum. Ümit Bey'in Fatsa'yı yeterli bulması da bizim için bir kazanç yoksa sadece gel demekle gelecek yatırımlar değil bunlar öncelikle alt yapı olarak buranın yeterli olması gerekiyor, potansiyel olarak yeterli olması gerekiyor. Fatsa bu manada gerçekten çok hızlı gelişen ve büyüyen hem nüfus itibariyle hem de sosyal kültürel hayatı itibariyle bölgesinde merkez olmuş bir şehir. Biz belediye olarak eğitime altyapı konusunda çok büyük destekler veriyoruz. Biz yapmış olduğumuz revizyon çalışmasında 23 tane yeni eğitim alanı tahsis ettik bunun bir tanesi de üniversite alanı. Ben bir defa daha bütün ekibi tebrik ediyorum kutluyorum buradan eğitim alacak bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Anahtar Kelimeler : FATSA’YA, MEKTEBİM, OKULLARI, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız