HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2018 Salı Saat: 10:24

CHP; “ALTERNATİF BAYRAMLARA İHTİYACIMIZ YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle etkinlik düzenlendi. Altınordu İlçesi Tahıl Meydanı’n da davul ve zurnalar eşliğine düzenlenen etkinliğe çok sayıda
CHP; “ALTERNATİF BAYRAMLARA İHTİYACIMIZ YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Altınordu İlçesi Tahıl Meydanı’n da davul ve zurnalar eşliğine düzenlenen etkinliğe çok sayıda çocuk ve vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan CHP Altınordu İlçe Başkanı Bülent Akpınar, ‘’Bizim alternatif bayramlara ihtiyacımız yok. ‘’ diyerek, ‘’Biz, dünyada Türk Milleti olarak ve dünyanın tek lideri olarak çocuklara bayramı armağan etmiş Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlarıyız.

Milli bayramlarımızın yozlaştırılmasına, basite indirgenmesine asla izin vermeyeceğiz. Çocuklarımız bu millî duygular ile büyütüp bu ülkeye, insanlığa faydalı bireyler olmaları için elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz. Kimse unutmasın, Türkiye Cumhuriyet’in evlatları salonlarda bayram kutlamayla bu bayramları geçiştirmeyecek. Müsaade edilmeyecek.

Bizler atatürk’ün torunları olarak ülkede çocuk istismarına, çocuk tecavüzlerine, çocuk işçilere gereken her türlü dersi vermek adına bu ülkenin karanlıktan aydınlığa çıkması adına elimizden gelen bütün onurlu mücadeleyi göstereceğiz. Bu bağlamda bizlere bu bayramları armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve bu topraklar adına şehit olmuş aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, önlerinde saygıyla eğiliyoruz‘’ dedi.

Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) oyuncularından Ali Kemal Tandoğan tarafından çocuklar için kısa bir pandomim gösterisi yaptı. Davul ve zurnalar eşliğinde oyunlar oynandı, tulum eşliğinde ise horon tepildi. Etkinlik, Ada Simit Sarayı’na kadar süren kısa bir yürüyüşün ardından son buldu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız