HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 10:28

İYİ PARTİLİ SAVAŞKAN HIZLI BAŞLADI

İYİ Parti Ordu Milletvekili Yavuz Savaşkan, Çaybaşı, Kabataş, Akkuş, İkizce, Ünye ve Fatsa teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretler esnasında teşkilat yetkilileri ve vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan Savaşkan’ı halk bağrı
İYİ PARTİLİ SAVAŞKAN HIZLI BAŞLADI

 İYİ Parti Ordu Milletvekili Yavuz Savaşkan, Çaybaşı, Kabataş, Akkuş, İkizce, Ünye ve Fatsa teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretler esnasında teşkilat yetkilileri ve vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan Savaşkan’ı halk bağrına bastı.

Savaşkan buralarda yaptığı konuşmasında ’Ordunun çok büyük sorunları var, iş sorunu var, aş sorunun var, biz bunları bitirmek için aday adayı olduk. İçimizde birçok aday adayı arkadaşımız var. Kim hayırlıysa genel merkezinde takdiri ile o mücadele edecek.

Bizim genel başkanımız Meral Akşener bütün insanları kucakladı. Türkiye’nin daha İYİ olması için bu seçimde bayanlarımızdan da destek bekliyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan yüz bin imza, 4 Mayıs in ilk altı saatte milletimizin olağanüstü teveccühü ile tamamlanmıştır. An itibariyle 234 bin imza toplanmıştır.

İmza vererek İyilik Hareketi’ne gönül veren tüm seçmenlerimize ve onlara coşkuyla eşlik eden bütün teşkilatlarımıza teşekkür ederiz. Amaca ulaşılmıştır. Eğer bu oy aranı 100 bin değildi bir buçuk milyonda olsa biz onu tamamlardık.

Bu aşamadan sonra artık imza sürecindeki gibi aynı heyecanla 24 Haziran büyük seçim zaferi için seferber olmalıyız. Halk Meral Akşener i artık kurtarıcı olarak görmeye başladı. Bizde kurtarıcı genel başkanımızın neferi olarak bize verilecek her görevde yer almayı hedefliyoruz. Başaracağız’ dedi

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİLİ, SAVAŞKAN, HIZLI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız