HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 10:47

ÖĞRENCİLER MEMLEKETİ GEZDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı “Kültür Gezileri” kapsamında 810 kişiye Türkiye’nin farklı illerini gezip görme imkânı sağladı.ORMEK kursiyerleri ve farklı okullardan 45’er kişiden oluşan gruplar, Şanlıurfa’dan Çanakk
ÖĞRENCİLER MEMLEKETİ GEZDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı “Kültür Gezileri” kapsamında 810 kişiye Türkiye’nin farklı illerini gezip görme imkânı sağladı.ORMEK kursiyerleri ve farklı okullardan 45’er kişiden oluşan gruplar, Şanlıurfa’dan Çanakkale’ye ve Samsun’dan Nevşehir’e kadar illerin tarihi güzelliklerini, kültür ve sosyal yapısını yerinde gördü.

Ocak ayından bu yanailçelerdeki farklı okulların öğrencileri ile ORMEK kursiyerlerinin katıldığı “Kültür Gezileri” kapsamında,18 grup gittiği illerin tarihi güzelliklerini gezip görme imkânı buldu.

ONLARCA İL GEZİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesine gelen talepler doğrultusunda Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki ORMEK kursiyerleri ve eğitmenleri; Ulubey, Kabataş, Ünye, Fatsa, Altınordu, Gülyalı, Kabadüz ve Kumru ilçelerindeki farklı okulların öğrencileri ile Mimar Sinan Bilgi Evi öğrencilerinden oluşan 45’er kişilik gruplar;Kayseri, Nevşehir, Konya, Trabzon, Çanakkale, Bursa, Samsun, İstanbul, Niğde, Bursa, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman ile Gölköy Ulugöl’ekültür gezisi gerçekleştirdi.

“TEŞEKKÜRLER BAŞKAN YILMAZ”

Gezi programlarına toplam 810 kişi katılırken öğrenci, kursiyer ve eğitmenler birçok tarihi güzelliği de yerinde görme fırsatı yakaladı. Gezilere katılanlar, kendilerine bu imkânı sunan Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, düzenlenen organizasyonlarla farklı kültürel mirasları, tarihi mekânları ve doğal güzellikleri yerinde görme imkânı bulduklarını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi,“Kültür Gezileri” ile öğrenciler başta olmak üzere,vatandaşların ülkemizin tarihi ve kültürel yönden öne çıkan şehirlerini gezip görerek tanımasını amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler : ÖĞRENCİLER, MEMLEKETİ, GEZDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız