HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2018 Pazartesi Saat: 09:30

CUMHURİYETİMİZİN 95. YILINI KUTLUYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Ordu’da düzenlenecek olan çeşitli programlarla kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı çerçevesindeki etkinlikler, dün 28 Ekim günü Şarkiye Mahallesi’ndeki Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk
CUMHURİYETİMİZİN 95. YILINI KUTLUYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Ordu’da düzenlenecek olan çeşitli programlarla kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı çerçevesindeki etkinlikler, dün 28 Ekim günü Şarkiye Mahallesi’ndeki Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başladı.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, protokol mensupları ve halkın, Atatürk Anıtı önündeki yerlerini almalarından sonra Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Atatürk Anıtı’ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.
Kutlamalara, bugün saat 09.30’da Vali Seddar Yavuz’un makamında tebrikleri kabulüyle devam edilecek. Valilik makamında yapılan Tebrikat Töreni’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, protokol mensupları, adli ve askeri personel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılacak.

Ana kutlama töreni ise bugün saat 10.00’da Ordu Lisesi önündeki tören alanında yapılacak. Aynı gün saat 19.00’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu gerçekleştirilecek.

Ayrıca, Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü kutlama programı çerçevesinde, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 14.00’te, Gölköy ilçesindeki Ulugöl’de Cumhuriyet Koşusu etkinliği yapıldı. 

Öte yandan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı ise şu şekilde kaydedildi; “Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Geçmiş tarihimizde olduğu gibi, yakın tarihimizde de onurlu duruşuyla, varlığına, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bu büyük millete karşı sadakatimiz; bizim en vazgeçilmez düsturumuzdur. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.

 

Unutulmamalıdır ki, her bir vatandaşımız; eşit haklara sahip, ortak bir geçmişi ve ortak bir geleceği paylaşan bu ülkenin asil evlatlarıdır.

 

Aziz Milletimiz; Cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir.

 

Millet olarak; büyük fedakarlıklar sonucu kurulan ülkemizin küresel ölçekte bir güç haline gelen konumunu, Milletimizin sarsılmaz kardeşliğini, bugün de, yarın da aynı kararlılıkla koruyacak ve geliştireceğiz. Buna mani olmak isteyen hainlere ise asla fırsat vermeyeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.”

 

NOT: Kutlama Töreni havaların yağışlı olması halinde; protokol mensupları, Jandarma Merasim Birliği, Büyükşehir Belediye Tören Organizasyon Ekibi, Bayrak ve Flama ekibi, diğer görevliler ve halkımızın katılımı ile Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır.

 

 

Anahtar Kelimeler : CUMHURİYETİMİZİN, 95., YILINI, KUTLUYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız