HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:58

PALA: ULUSUMUZ ATATÜRK’Ü ASLA UNUTMAYACAKTIR

EĞİTİM İŞ SENDİKASI Ordu Şube Başkanı Hikmet Pala, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete intikal edişinin 80. Yılında mesaj yayınladı.
PALA: ULUSUMUZ ATATÜRK’Ü ASLA UNUTMAYACAKTIR

EĞİTİM İŞ SENDİKASI Ordu Şube Başkanı Hikmet Pala, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete intikal edişinin 80. Yılında mesaj yayınladı.

Pala, yaptığı yazılı açıklamada; “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 80. yılında sevgi, saygı ve büyük bir özlemle anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk'ün en büyük zaferi yenilmiş bir imparatorluktan çağdaş bir devlet yaratmasıdır. Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye hedefi doğrultusunda zafere ulaştırmıştır.

Günümüzde yaşanan gelişmeler, Atatürk’ün en büyük eseri ve bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine sahip çıkmamız gerektiğini, demokrasinin ve hukuk devletinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur.

Eğitim-İş olarak bir kez daha altını çiziyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti dervişler, şeyhler, müritler memleketi olmayacaktır. Bu ülkede özgür ve insanca yaşayabilmemiz yalnızca laik Cumhuriyeti yaşatmakla mümkün olacaktır.  Bugün ulus olarak yapmamız gereken, Büyük Önder’in yaşamını, düşüncelerini, ilke ve devrimlerini tüm yönleriyle gelecek kuşaklara öğretmektir. Atatürk’ü anmanın ve anlamanın en güzel yolu budur.

Büyük Türk ulusu bilmelidir ki Eğitim-İş; laik, demokratik, bilimsel eğitime, Cumhuriyetimize, bölünmez bütünlüğümüze, Atatürk devrimlerine, sosyal hukuk devletine sahip çıkacak, yılmadan mücadeleye devam edecektir.

Devrimci ruhu yaşayan, devrimleri aydınlatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : PALA:, ULUSUMUZ, ATATÜRK’Ü, ASLA, UNUTMAYACAKTIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız