HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2019 Cuma Saat: 09:52

BAHADIR BAŞ’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Dekan Olarak Atanan ve Görevine Başlayan Prof. Dr. Gürol Özcüre’ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
BAHADIR BAŞ’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Dekan Olarak Atanan ve Görevine Başlayan Prof. Dr. Gürol Özcüre’ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Ziyarete Oda Başkanı Bahadır Baş beraberinde, Oda Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Orhan Murat Gür, Önceki Dönem Oda Başkan Yardımcıları Sezai Kantar ve Haluk Civanbay katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Gürol Özcüre; ‘‘İktisadi İdari Bilimler Fakültesi olarak bizlere en yakın kurumlardan birisi de Ordu Mali Müşavirler Odasıdır. Bizim bir paydaşımızdır. Üniversite STK işbirliği ile önemli projeleri birlikte hazırlayacağız. Ordu Mali Müşavirler Odası ile ortaklaşa eğitim ve seminer faaliyetleri düzenleyeceğiz. Bunun yanında fakültemizde en kısa süre içerisinde Mali Müşavirler ve aday meslek mensuplarının da katılabileceği tezli yada tezsiz şekilde olacak işletme yüksek lisans programı için çalışmalar yapıyoruz. Kısa süre içerisinde bu konuda sonuç alacağımzı düşünüyorum. Bunun için gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız.  Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş başta olmak üzere Yönetim Kuruluna yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Oda Başkanı Bahadır Baş;‘‘Öncelikle değerli hocama görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin başarılı çalışmaları ile tanıyoruz. Ünye İİB Fakültesine dekan olarak atanmasını hem Ünye hem Üniversitemiz için bir şans olarak görüyorum. Üniversitenizin öğrencileri bizim gelecekteki meslek mensuplarımızı oluşturmaktadır. Ordu Mali Müşavirler Odası olarak her zaman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğiyle ortak projeler içerisinde olacağız. Uzun zamandır talebimiz olan yüksek lisans girişimleriniz için odamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim. Yeni görevinizde başarılar diliyorum .’’dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAHADIR, BAŞ’TAN, HAYIRLI, OLSUN, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız