HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2019 Salı Saat: 10:58

ADAYLAR BU SESLERE KULAK VERİN!

Gazetemiz yazarı Ordu Değişim Gazetesi sosyal medya sayfa yöneticisi Erol Karaer yerel seçimler öncesi sosyal medyada halka Ordu Büyük Şehir belediyesinden beklentileriniz ve şikâyetleriniz ne diye sorarak yorumlarını aldı.
ADAYLAR BU SESLERE KULAK VERİN!

Gazetemiz yazarı Ordu Değişim Gazetesi sosyal medya sayfa yöneticisi Erol Karaer yerel seçimler öncesi sosyal medyada halka Ordu Büyük Şehir belediyesinden beklentileriniz ve şikâyetleriniz ne diye sorarak yorumlarını aldı.

Tabi bu sadece büyük şehir için geçerli değildi Altınordu için de çeşitli sorunlar ve beklentiler vardı.

Bu konuda bir yazı dizisi hazırlamak zorunda kaldık.

Çünkü birçok vatandaşımız şikâyetlerini beklentilerini dile getirdi.

Biz büyük şehir belediye başkan adayları ile Altınordu aylarının bunları iyi okuyarak değerlendirmelerini hatta bu şikâyet ve istekler konusunda neler düşündüklerini de oy kullanmadan önce öğrenmek isteriz.

Bu konuya ilgi gösteren veya göstermeyecek olan adaylar hakkında da sosyal medyada paylaşımlarda bulunup yorumlarını alıp yine gazetemizde de yayınlayacağız.

Yazı dizimizin ilk bölümünde vatandaşların iste ve şikâyetlerinin bir bölümü şöyle:

 

 

Nuran Kecikoy Kestikleri bütün ağaçları aynen yerlerine diksinler. Ordunun ana damarı Süleyman felek cd sini kapattılar birde yerlere kalitesiz bir mermer döşediler adını ‘da biz yaptık oldu koydular. Deniz manzaralı otopark yaptılar, en güzel yerleri berbat edip bıraktılar bütün ağaçları kestiler rant uğruna yapamayacak ları hiç bir şey yok yeter ki ceplerine para girsin ORDU kimin umurunda. Allah yedirmesin canım ciğerim dediklerinden çıkarsın bizim çokta zengin bir memleketimiz yok. Toplama nüfusla büyük şehir yaptılar şuan nüfus eski rakamda ORDU büyük şehir in yükünü taşıyamaz. Ne geliri var fındık yerlerde sürünüyor. Ceplere değil memlekete çalışan başkan istiyoruz.

 

 

 

Meltem Çelebi Lüks kafelerde çok halka açık ağaçlıklı, kütüphaneli çay bahçeleri, halkevleri tarzında halka açık, halkın ulaşabileceği sanat evleri açılmalı. Yöresel ve yok olmak üzere olan sanatlar halka sunulmalı; fındık sepeti, şelek yapımı, kolan örgüsü gibi..

Sahildeki Ordu'ya ait olmayan -özenti- palmiye ağaçlarının yanına yöresel ağaçlar dikilmeli ve daha da yeşillendirmeli.

 Yeşil alanların oluşturulması. Güzelim Boztepe’nin beton, çöp ve gürültü kirliliğinden arınması. 
Çarşamba pazarının ve kapalı çarşının eski haline dönüştürülmesi ve köylülere rahat ortamlar sağlanması

Ordu Değişim Gazetesi Mesela ben sudan her ay alınan bakım onarım bedelinden şikâyetçiyim en küçüğünden, dolmuşların konserve kutusu olmasından, fahiş dolmuş ücretlendirilmesinden, asfalt diye dökülen rezillikten her yağmurda göl haline gelen yollardan ( Abi sen yaz da yanıt vermeyen bu isteklere kulak tıkayanlar utansın )

Korkut Karakoç Şehir içindeki trafik keşmekeşinden daracık kaldırımlara yapılan trafik dubalarından  Trafiğe kapalı alan ilan edilen Süleyman Felek caddesindeki kaldırım işgallerinden Murat Kumcu Ordu da raylı sistemler tren ve denizyollarının geliştirilmesiyle trafiğin rahat olmamasına yol açılacaktır. vb

Belgin Kayaalp Yasak olduğu halde karar çıkararak özel alanlar uydurması adı altında zenginlere, yandaşlara sağlanan rantlar dan vazgeçmeli ve şehir içinde basılacak bir karış toprak bırakılmadığını görerek, Ordu'nun ciğerleri ağaçları saksıya değil gerçek yerine toprağa diksin. Bir kaç yıldır havası kömür kokusundan bayağı temizlenen şehrimizin bu yıl ki hava kirliliği ortada. Sahilde ki otopark kaldırılıp tekrar insanların oturup nefes alabileceği yerler haline getirilsin DEVAMI YARIN

 

Anahtar Kelimeler : ADAYLAR, BU, SESLERE, KULAK, VERİN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız