HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2019 Çarşamba Saat: 09:11

TEMİZ; “UYDURMA İDDİALARLA UĞRAŞMIYORUZ”

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, SP’nin bütün seçim bölgelerinde kendi amblem ve adayları ile seçimlere gireceğini söyledi. Başkan Temiz, yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi’nin gündeme getirdiği konulara ceva
TEMİZ; “UYDURMA İDDİALARLA UĞRAŞMIYORUZ”

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, SP’nin bütün seçim bölgelerinde kendi amblem ve adayları ile seçimlere gireceğini söyledi.

Başkan Temiz, yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi’nin gündeme getirdiği konulara cevap veremeyen Sayın Cumhurbaşkanı, ne yazık ki mesnetsiz iddialarda bulunarak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Saadet Partisi bütün seçim bölgelerinde kendi amblemi ve kendi adayları ile seçimlere giriyor. Biz böyle yalan yanlış uydurma iddialarla uğraşmıyoruz” dedi.

Ülkemizin ve insanımızın dertleri ile uğraşmayı ve çözüm yolları arayıp bulmayı kendimize görev biliyoruz diyen Temiz, şöyle devam etti; “Ülkeyi getirdikleri hal ortadayken ve metal yorgunluğunun varlığını kendileri de kabullenmişken, böyle ucuz iftiralara başvurmaları, artık çözüm üretemediklerinin en açık itirafıdır. Cumhurbaşkanı, Anayasa ve Yasalara uygun olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren, Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçimlere katılması onaylanan, hazineden yardım alan bir siyasi partiyi, terör örgütü gibi göstermesini milletimizin takdirine bırakıyoruz ve soruyoruz;

Bu siyasi parti mademki terör örgütü ile bağlantılıdır, neden siyasi faaliyette bulunmasına izin veriyorsunuz, neden anayasa ve yasaların gereğini yapmıyorsunuz? Neden hazineden yardım veriyorsunuz? Hazineden yardım vermeniz terör örgütüne yardım etmek değil midir?” diye sordu.

Temiz, açıklamasının devamında ise; “PKK, PYD, YPG örgütlerin en büyük destekçisi olan ABD’nin incirlik üssünden bu örgüte silah ve mühimmat sevk etmesine neden izin veriyorsunuz. Neden Hala ABD ile STARATEJİK ORTAKLIK VE MÜTTEFİKLİĞİ devam ettiriyorsunuz.? Uyguladığınız bu çifte standart sistemin iflas ettiğinin açık bir ifadesidir. Bu iflası örtmek için, batışı gizlemek için Saadet Partisine saldırmanız sizi kurtarmayacaktır. Biz yine de üslubumuzu bozmayacağız. Sadece “Yazıklar Olsun” demekle yetineceğiz. Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız