HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Şubat 2019 Çarşamba Saat: 09:40

ŞAHİN, ‘SAADET’ DEDİ

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İdris Naim Şahini açıkladı. Şahinin Ordudan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin resmi başvurusu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı
ŞAHİN, ‘SAADET’ DEDİ

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İdris Naim Şahin'i açıkladı. Şahin'in Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin resmi başvurusu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu imzasıyla yapıldı.

İsmi günlerce CHP ve İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi tarafından 31 Mart yerel seçimleri için “Saadet Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı” olarak gösterildi.

Konuyla ilgili parti binasında açıklama yapan Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Avukat Erkan Temiz, yaptığı açıklamada; “Biz adaylık teklifini götürdük. Kendisi burada çok sevilen bir isim. Daha önce vekillik ve bakanlık yaptı. Tanınan ve temiz bir kişilik. Ordu halkının güvendiği bir isim. 1999 yılında zaten bizim aday adayımızdı. Bize uzak bir isim değildi. Milletinden ve memleketinden yana bir teveccühü vardı. Kendisine teklf ettik.  İYİ Parti de bizden önce teklif götürmüş. İdris bey önce o teklifi değerlendirdi ancak olmadı. Sonra bizim teklifimiz kabul etti. Ordu’ya ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İDRİS NAİM ŞAHİN KİMDİR?

İdris Naim Şahin, 1 Haziran 1956'da Ordu’nun Ünye ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Dursun, annesinin adı Huriye'dir. İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve 6 çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Ordu’da tamamladıktan sonra lise için İstanbul’a gitti.  O dönemde Üsküdar İmam Hatip Lisesi’ne giden Şahin, Recep Tayyip Erdoğan ile sınıf arkadaşı oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1976 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını TODAİE'de Kamu Yönetimi alanında tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN, ‘SAADET’, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız