HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Mart 2019 Cuma Saat: 09:56

TYP’DEN 512 KİŞİYE İŞ İMKANI

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin İŞ-KUR üzerinden TYP kapsamında Ordu iline kura iline 512 kişi alınacağını söyledi.
TYP’DEN 512 KİŞİYE İŞ İMKANI

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin İŞ-KUR üzerinden TYP kapsamında Ordu iline kura iline 512 kişi alınacağını söyledi.

Tomakin yaptığı açıklamada Tomakin, “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 512 Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirildi. Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvuruların 11–15 Mart tarihleri arasında yapılacak. Bu kişiler 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılması planlanıyor. Yapılacak kur’a ile iş imkanını bulacak olan değerli hemşehrilerime şimdiden hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi .

Ak Parti hükümetleri döneminde yapılan plan ve programlarla işsizlikle mücadelede önemli mesafeler alındığını ifade eden Tomakin, “Avrupa ülkeleri dahi ekonomik dar boğazla boğuşurken, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın  ekonomik sıkıntılar bizi teğet geçecek sözüne dudak bükenler bugün gelinen noktada gördüler ki, hamd olsun ülkemizde üretim çarkları sorunsuz dönüyor ve ülke ekonomisi dimdik ayakta duruyor. Hemşehrilerimiz yetki vermesi halinde yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, plan ve projeleri ile dünyada söz sahibi olan, fabrika kuran adam  Dr.Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde, Ordu’da da işsizlikle etkin şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : TYP’DEN, 512, KİŞİYE, İŞ, İMKANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız