HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2019 Salı Saat: 09:05

“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’nın önemine v
“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’nın önemine vurgu yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Türk milletinin İstiklal Marşı’nda asla esareti kabul etmeyeceğinin anlatıldığını söyledi. İstiklal Marşı’nın rehberliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını dikkat çeken Başkan Tezcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

                “İstiklal Marşı; Türk Milleti’nin yurt ve bayrak sevgisinin, özgür ve bağımsız yaşama tutkusundan ödün vermeden haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin ölümsüzleştiği dizelerdir. İstiklal Marşımız millete duyulan sonsuz bağlılığın, bağımsız yaşamanın dışındaki her türlü seçeneği peşinen reddetmiş milli mücadele azminin kutlu bir eseridir. Büyük vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un derin irfanıyla somutlaşan, vatan ve bayrak sevgisiyle ruh kazanan, milletimizin şanlı ve iftihar edilecek mücadelesiyle zirveleşen istiklalimizin edebi dizeleri, elbette bizim için çok büyük değer ve önemdedir. Bizlerde İstiklal Marşımız’ın rehberliği eşliğinde geçmişte olduğu gibi, bugün de birlik ve beraberlik içerisinde olacak, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve değerli vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, İstiklal Savaşı’nda vatan için can veren, kanını toprağa döken tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız