HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Temmuz 2016 Cumartesi

İTFAİYE ÇALIŞANLARI BU KEZ KAN VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü’nün resmi kurumlara yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.
İTFAİYE ÇALIŞANLARI BU KEZ KAN VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü’nün resmi kurumlara yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.

 İtfaiye eğitmenleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında son olarak Altınordu ilçesinde yer alan Kızılay’a bağlı Ordu Kan Bağış Merkezinde “Yangın Güvenliği ve Güvenli Yaşam” semineri düzenlendi.

 

 Seminerde kurumun yangın güvenliği yönünden alması gereken önlemler, yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri katılımcılara aktarıldı. Ayrıca yangının gelişimi ve yangın yerindeki tehlikeler, kurumda yapılması gereken acil durum planları ve yangın güvenlik önlemleri kapsamında oluşturulan ekiplerin de görevleri anlatıldı.

 Eğitimin sonunda gerçekleştirilen tatbikat ile tüm Kızılay çalışanlarına yangın söndürme maddelerinin doğru kullanımı ve LPG yangınlarına nasıl müdahale edileceği hususunda teorik bilgiler verilerek pratik olarak müdahale şekilleri gösterildi.

 

 Olumlu geçen eğitim sonunda katılımcılarca, kendilerine hem kişisel hem de kurumsal alanda güzel ve öğretici bilgiler verildiği belirtilirken, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ve İtfaiye teşkilatına yangın güvenliği hususunda bilgili ve bilinçli bir toplum hedefiyle yaptıkları bu tür eğitim faaliyetlerinden dolayı teşekkür edildi.

 

 Eğitim programı sonunda İtfaiye personelleri, Kızılay’ın kan bağışı çalışmalarını destekleyerek kan verme işlemlerini gerçekleştirdi. İtfaiye teşkilatı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Kızılay ve kan bağışı hakkında, “Kan vermek sağlık açısından çok önemli ve Kızılay, kan bankası olan tek kuruluşumuz. Bu kuruluş kanalıyla hastanede şifa bekleyen birçok vatandaşımızın kan ihtiyacı karşılanmış oluyor. İtfaiye teşkilatı olarak, düzenli aralıklarla Kızılay’a kan bağışında bulunarak bizler de hem sağlık hem de sosyal sorumluluk açısından önemli bir görevi yerine getirmiş oluyoruz” denilerek kan bağışının önemine vurgu yapıldı. (Haber Merkezi)

 

 

Anahtar Kelimeler : İTFAİYE, ÇALIŞANLARI, BU, KEZ, KAN, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız