HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 14:09

EKREM ŞENTÜRK’TE ‘BENDE YOKUM’ DEDİ

İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’te, istifasını sunarak, “Bundan sonra ki süreçte ben de yokum” dedi. İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem
EKREM ŞENTÜRK’TE ‘BENDE YOKUM’ DEDİ

İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’te, istifasını sunarak, “Bundan sonra ki süreçte ben de yokum” dedi.

İYİ Parti Ordu’da kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti önceki dönem Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan’ın yönetim kurulu ekibiyle birlikte toplu şekilde istifa etmesi geniş yankı uyandırmıştı.

İYİ Partinin 5. Kurultayı’nın ardından Genel Başkanlığa seçilen Ordu’lu Musavvat Dervişoğlu’na ilk soğuk duş ise yine memleketi Ordu’dan geldi.

Kurultay’ın ardından İYİ Parti önceki dönem Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’de bundan sonra ki süreçte ben yokum diyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını kamuoyuna duyurdu.

Şentürk, yaptığı paylaşımda; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Saygıdeğer kamuoyu, Üç yıla yakın ( Temmuz 2020- Ocak 2023) sevgiyle, inanarak, anlam yükleyerek il başkanlığını yapmış olduğum İYİ PARTİ İl başkanlığım sürecinde ve sonrasında bizlerden desteğini, duasını, emeğini esirgemeyen, maddi manevi hep yanımızda olan, kadim dostlarıma, kamuoyuna yürekten teşekkür eder, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız