HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Haziran 2019 Perşembe Saat: 09:24

GÜRSOY’A KADIN GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ

  LİONS Türkiye Konfederasyonu kadın ve aile ulusal komisyonu tarafından Aylin Gürsoy ‘a fark yaratan kadın girişimci ödülü verildi.
GÜRSOY’A KADIN GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ

 

LİONS Türkiye Konfederasyonu kadın ve aile ulusal komisyonu tarafından Aylin Gürsoy ‘a fark yaratan kadın girişimci ödülü verildi.

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından açıklamalar da bulunan eğitmen ve tiyatro yönetmeni Gürsoy;

“LİONS Türkiye Konfederasyon Başkanlığına ve Sn. Komisyon Başkanı Neşe Başak Güner’e, birbirinden kıymetli seçici kurul üyelerine ve bu gecenin hazırlanmasında emeği gecen herkese şahsim ve E Tipi kapalı cezaevinde olan 11 tutuklu ve hükümlü oyuncu arkadaşlarım adına da  teşekkür ediyorum.

Türkiye’de bir ilk olan bu projenin  gerçekleşmesinde projeme inanarak ve şahsıma güvenerek açık ve kapalı infaz kurumunun kapılarını açan Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına, tarafımı bu proje için hem eğitmen hem de tiyatro yönetmeni olarak görevlendirmeme olur veren kurumum devlet tiyatroları genel Müdürlüğü’ne ve İstanbul devlet tiyatrosu Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.

Ayrıca 317 kadın projesi arasından seçilerek 27 proje arasına giren ve oylanan tüm fark yaratan başarılı kadın arkadaşlarımı kazanmış addederek  tebrik ediyorum. 

Son olarak ta bu projeyi zorluklarına rağmen gerçekleştirmiş bir kadın sanatçı olarak tabi ki yalnız değildim. 11 tutuklu ve hükümlü oyuncu arkadaşlarımla gerçekleştirdik, sonuçta onlarda memnun ve mutlular. Bu gece burada onlarında sizlere bir mesajını iletmek istiyorum. ‘YAŞAM VE ÖZGURLÜGUN PAMUK IPLIGINE BAĞLI OLDUGUNU, BIZLERINDE HATALARINA RAGMEN INSAN OLDUGUMUZU UNUTMAYIN LÜTFEN !'' diyerek selamlarını ilettiler.

Ve tabi bu gün bu başarımı; her zaman beni destekleyen, güç veren  rahmetli babam Vehbi Gürsoy’a ve Neziha Gürsoy'a addederken, Türkiye’de yaşayan  tüm kadınlara yaşam  hak ve özgürlüğünü veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e  sonsuz teşekkür ediyorum.”  Biz kadınlar zorluklara rağmen çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : GÜRSOY’A, KADIN, GİRİŞİMCİ, ÖDÜLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız