HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2019 Pazar Saat: 08:35

“İkizce, turizmde cazibe merkezi olacak”

İkizce Belediye Başkan Osman Kaygı, İkizcede 16 bin insanın refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini arttırmak için bu göreve geldiğini, bunun için çalışmalar yapacağını söyledi.
“İkizce, turizmde cazibe merkezi olacak”

İkizce Belediye Başkan Osman Kaygı, İkizce'de 16 bin insanın refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini arttırmak için bu göreve geldiğini, bunun için çalışmalar yapacağını söyledi.

 

İkizce’ye yol, su, köprü yapmak için gelmediğini belirten İkizce Belediye Başkan Osman Kaygı, İkizce'de 16 bin insanın refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini arttırmak için bu göreve geldiğini, bunun için çalışmalar yapacağını söyledi.

Başkan Kaygı, “İkizce’yi Ordu'nun turizm cazibe merkezi hainle getireceğiz. İlçe merkezimizde İkizce ırmağı çevresinde hizmet vermesi için hazırlanan bungalov evlerin açılışını yapıp turizmin hizmetine sunacağız.”dedi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ve Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz İkizice Belediye Başkanı Osman Kaygı’yı makamında ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

-Ünye ve İkizce kardeş ilçeler -

Belediye Başkanı Osman Kaygı, ziyaret için duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İkizce ilçesinin Ünye ile kardeş ilçe olduğunu ve Ünye hinterlandındaki ilçelerle uyum içinde çalışmalar yürütülerek bölgenin kalkınmasının hedeflendiğini söyledi.

-“16 bin insanın yaşam kalitesini arttırmak için geldim”-

“Ben İkizce’ye yol, su, köprü yapmak için gelmedim.”diyerek iddiasının İkizce halkının refah seviyesini arttıracak, şehre vizyon ve enerji katacak projeleri hayata geçirmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Kaygı, “Ben, İkizce ilçemizde 16 bin insanın refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini arttırmak için bu göreve geldim. Bunun için çalışmalar yapacağım.”dedi.

-“İkizce şantiye yerine dönecek”  -

Başkan Kaygı, kısa vadede İkizce ilçesi için düşündüğü çalışmalarla ilgili şunları söyledi;

“10 gün içinde İkizce ilçemiz şantiye yerine dönecek. Hem devletle, hem büyükşehirle, hem karayollarıyla birlikte çalışmalar içinde olacağız. İkizce’yi Ordu'nun turizm cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun için çalışmaları sürdürüyoruz. İlçe merkezimizde İkizce ırmağı çevresinde hizmet vermesi için hazırlanan, ancak faaliyete geçirilip ilçemiz turizmine kazandırılmayan bungalov evlerin açılışını yapıp turizmin hizmetine sunacağız.”

-“Engellilerin engellerini yol yaparak aştık” -

İkizce ilçesinde 400’ün üzerinde engelli vatandaşın yaşadığını, bu vatandaşların şehir merkezine ulaşımda sorunlar yaşadığını anımsatan Kaygı, “Engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıkıp şehir merkezine gelmeye yeterli yolları yoktu. Yaklaşık 7 km yol yaptık. Her engellimize rahatlıkla evinden çıkıp, dolaşma imkanı sağlanmış oldu. Engelli vatandaşlarımıza sunduğumuz bu hizmetteki amacımız tüm engellilerin evlerinden çıkıp, sosyal hayatın içinde olmalarını sağlayacak projeleri geliştirmek.”diye konuştu.

Belediye Başkanı Osman Kaygı, memleketi için hayalleri olduğunu, bu hayalleri gerçekleştirmek için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışarak vatandaşa hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ve Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz da Başkan Osman Kaygı'ya basın olarak gereken desteği vereceklerini ifade ederek, başarılar dilediler. 

Ünye KENT Haber

 

Anahtar Kelimeler : “İkizce, turizmde, cazibe, merkezi, olacak”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız