HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ağustos 2019 Salı Saat: 08:20

REKTÖR AKDOĞAN: BU ŞEHRE BORCUMU ÖDEMEYE GELDİM

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ali Akdoğan, dün Üniversite Yerleşkesinde bulunan yeni Rektörlük hizmet binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. ‘Ben bu şehre borcumu ödemeye geldim. Evinize hoş geldiniz’ diyerek basın mensuplar
REKTÖR AKDOĞAN: BU ŞEHRE BORCUMU ÖDEMEYE GELDİM

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ali Akdoğan, dün Üniversite Yerleşkesinde bulunan yeni Rektörlük hizmet binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. ‘Ben bu şehre borcumu ödemeye geldim. Evinize hoş geldiniz’ diyerek basın mensuplarını karşılayan Rektör Akdoğan, Üniversitenin ve Ordu gündeminde ki önemli konuları değerlendirerek bilgilendirmelerde bulundu.

Göreve geldiği günden beri önceliğinin Ordu için hastane konusunun olduğu ve hastane konusunda tek başına değil, şehrin bütün dinamik değerleriyle birlikte hareket ederek Ordu’ya beklenen hastanenin kavuşturulması olacağını kaydeden Rektör Akdoğan, bu konuda da başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Vali Seddar Yavuz ile birlikte bu konuda çalışmalar başlatacağını söyleyerek sağlık, eğitim ve kültür alanlarında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, burada yaptığı konuşmada; “Ben bu şehre borcumu ödemeye geldim. Bu şehre aşık, bu şehre sevdalı bir kardeşiniz olarak bu ile hizmet borcumu ödemeye geldim. Üniversitemizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak temel hedefimiz ve en büyük görevimiz olacaktır” dedi.

Kendisinin hiç kimsenin adamı olmadığını ve üniversite içerisinde kimsenin özlük haklarına dokunmayacaklarını, şaibeli, fitne ve fesat kokan her türlü işe karşı asla taviz verilmeyeceğini ve bu tür konulara da bulaşanların derhal görevlerine son verileceğinin altını önemle çizen Rektör Ali Akdoğan, konuşmasının devamında; “13’üncü yılında rektörlük görevini devraldığım Ordu Üniversitesini ulusal ve küresel ölçekte bilimsel çalışmaları ile adından söz edilen bir üniversite olması için mücadele edeceğiz.

Nitelik, ehliyet, birlik, beraberlik ve ortak akıl ile adalet, liyakat ve etik değerlerden ödün vermeden şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte, üniversitemizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak temel hedefimiz ve en büyük görevimiz olacaktır.

Evrensel ilkelere bağlı, milli ve manevi değerleri önemseyen ve özümseyen bir nesil yetiştirebilmek için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı sarf edeceğimize; üniversitemizi, akademik ve idari personeli, mezun edeceği öğrencileri ve fiziki imkanları ile en kısa sürede Ordu halkının hak ettiği ve gurur duyduğu bir üniversite haline getireceğimize inancımız tamdır.”  (HABER:ŞAFAK DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : REKTÖR, AKDOĞAN:, BU, ŞEHRE, BORCUMU, ÖDEMEYE, GELDİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız