HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:52

FİSKOBİRLİK iki türlü alım yapıyor!

FİSKOBİRLİK iki türlü alım yapıyor. TMO ile FİSKOBİRLİK arasında yapılan fındık alım anlaşmasıyla bu kurum adına fındık alan Fiskobirlik, diğer taraftan kendi adına da fındık alıyor. FİSKOBİRLİK iki türlü fındık alımı ya
FİSKOBİRLİK iki türlü alım yapıyor!

FİSKOBİRLİK iki türlü alım yapıyor. TMO ile FİSKOBİRLİK arasında yapılan fındık alım anlaşmasıyla bu kurum adına fındık alan Fiskobirlik, diğer taraftan kendi adına da fındık alıyor.

FİSKOBİRLİK iki türlü fındık alımı yapılıyor. İlki kedine adına, ikincisi ise TMO adına. FİSKOBİRLİK TMO adına fındık aldığında TMO şartlarını uyguluyor.

Giresun kalite 50 randıman fındığı 17 liradan, Levant kalite 50 randıman fındığı 16,50 liradan alıyor. Bu alım sırasında sadece, üyesi olmayan üreticiden yüzde 2 hizmet bedeli alıyor. Kendi adını alım yaptığında ise serbest piyasanın 25 kuruş üzerinde bir fiyatla alım gerçekleştiriyor.

Güç verin hizmet edelim

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sıtkı Şarman, güçlendikçe üreticinin yanında daha güçlü olmaya devam edeceklerini belirterek; FİSKOBİRLİK eski, çok köklü bir kooperatif. Böyle bir kooperatif dünyanın hiçbir yerinde yok. Amerika’da bile yok.

Fındık üreticileri bize destek verdiği zaman biz her zaman onlardan aldığımız bu gücü yine onların hizmetine sunacağız. Bu zaten FİSKOBİRLİK olarak bizim görevimiz. Biz hem kurumun hem de üreticinin daha iyi günler görmesi için gayret ediyoruz.” 

Anahtar Kelimeler : FİSKOBİRLİK, iki, türlü, alım, yapıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız