HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 08:00

TORUN; “BELEDİYELERDE BÜYÜK SAVURGANLIK YAPILMIŞ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir dizi ziyaretler için geldiği memleketi Ordu’da, Türkiye genelinde çoğu belediyelerin ciddi bir borç yükü altında olduklarını ve çok büyük s
TORUN; “BELEDİYELERDE BÜYÜK SAVURGANLIK YAPILMIŞ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir dizi ziyaretler için geldiği memleketi Ordu’da, Türkiye genelinde çoğu belediyelerin ciddi bir borç yükü altında olduklarını ve çok büyük savurganlıklar yapıldığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, belediyelerin ciddi bir borç yükü altında olduğunu ileri sürerek, "Önümüzdeki süreçte eğer durumlarıyla ilgili bir iyileşme olmazsa birçok belediye belki maaş ödemeyecek, birçok hizmeti veremeyecek noktaya gelecek" dedi.

Belediyelerin ciddi anlamda kontrolsüz bir borçlanma ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Seyit Torun, "Çok kısa sürede bizim belediyelerimizin yaptığı tasarruf 10 gün önce 750 milyon liraydı. Şu anda herhalde 1 milyarın üzerinde çıkmıştır. Bu konuda da bizlere sürekli veri geliyor" diye konuştu.

“Çok büyük savurganlık yapılmış”

Belediyelerin geçmişinde çok büyük bir savurganlık olduğunu iddia eden Torun, bu durumun belediyelerin hizmet üretmesinin de önünü kestiğini ifade etti.

CHP'li belediyelerle ilgili yapılanları anlatan Torun, "Şu anda genel merkezde kurduğumuz birimlerle hem işten çıkarmaları inceliyoruz, hem de belediyelerimizin şu anda bütün bilançolarını, bütün demirbaş kayıtlarını ve yaptıkları bütün işlemleri kontrol ediyoruz. Bu anlamda zaten eksikliği olan belediyelerimiz varsa gerekli uyarıları ve değerlendirmeleri yapıyoruz" şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız