HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2019 Pazar Saat: 11:19

VALİ YAVUZ’DAN KİBAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Fatsa’ya güzel hizmetler yapması temennilerinde bulundu.  Sakarya Caddesi Plevne Meydanı girişinde Fatsa Kaymakamı Ömer Lütf
VALİ YAVUZ’DAN  KİBAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Fatsa’ya güzel hizmetler yapması temennilerinde bulundu.

 Sakarya Caddesi Plevne Meydanı girişinde Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz Başkanlık makamında ilk olarak hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

  Daha sonra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz açıklamalarda bulundular.

“SAYIN VALİMİZ ÖZENLE TAKİP ETTİĞİMİZ BİR DEVLET BÜYÜĞÜMÜZDÜR”

 İlk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar "İlçemiz için yapmış olduğumuz çalışmalarda desteğini her zaman arkamızda hissettiğimiz, tecrübeleri ile yol gösterici olan sayın Valimiz belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Belediyemize yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

 “BAŞKAN KİBAR’A FATSA’YA GÜZEL HİZMETLERDE BULUNMASINI DİLİYORUM”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı tebrik ederek sözlerine başlayan Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz ise yaptığı konuşmada, “Görevinizde başarılar diliyorum. Çalışmalarınızı dinlemek üzere bir ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyorum. Hayırlı hizmetler ve çalışmalar diliyorum. Sizlerin başarısı için her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum.

Size gerçekten güveniyorum ayrıca Fatsa’ya da güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Özellikle Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesi ve büyümesi konusunda çok önemli adımlar atıldı, bu yeni dönemde de bu adamların hızla beraber inşallah atacağız. İş ve istihdam sağlama konusunda gayretlerimizi birleştireceğiz. Bir kez daha tebrik ediyorum, başarılar dilerim. İnşallah güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ’DAN, KİBAR’A, HAYIRLI, OLSUN, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız