HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:38

JANDARMADAN ‘DUMANSIZ ARAÇ’ DENETİMİ

Ordu’da İl Jandarma Komutanlığına bağlı 233 personelin katılımı ile özel araçlara dumansız araç, huzur ve güven denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde araçlarda sigara içen bazı sürücülere bin 836 lira para cezası kesildi. Başt
JANDARMADAN ‘DUMANSIZ ARAÇ’ DENETİMİ

Ordu’da İl Jandarma Komutanlığına bağlı 233 personelin katılımı ile özel araçlara dumansız araç, huzur ve güven denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde araçlarda sigara içen bazı sürücülere bin 836 lira para cezası kesildi.

Başta karayollarında seyir halinde tütün ürünleri tüketen araç sürücüleri, deniz yolu ve toplu taşıma araçlarındaki yolcular ile asayiş, trafik, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması ile aranan şahıs ve araçların yakalanmasına yönelik, Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, (233) personelin katılımıyla (Jandarma Suç Araştırma Timi, İstihbarat, Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Asayiş) icra edilen “Dumansız Araç Huzur ve Güven Uygulamasında”, (3.683) şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan (2) şahıs yakalanmış [(1) Basit Yaralama, (1) Mala Zarar Verme], (2.217)  araç sorgulanmış, (57) araca (15.983 ) ₺ para cezası uygulanmış, (13) araç trafikten men edilmiş, (2) sürücü belgesi geri alınmış, (12) araç sürücüsüne araç kullanırken tütün mamullerini tüketmekten (1.836) ₺ idari para cezası uygulandı. 

        Bu arada Jandarmanın, ilimiz sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin sağlanması maksadıyla trafik kontrollerine, suç ve suçlularla mücadele ile aranan şahısların/araçların yakalanmasına, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik faaliyetlere aralıksız devam edeceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Anahtar Kelimeler : JANDARMADAN, ‘DUMANSIZ, ARAÇ’, DENETİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız