HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2019 Salı Saat: 10:04

HİLMİ GÜLER’DEN SÜPRİZ ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Reyhan ve Naim Karadeniz’in engelli olan kızı Zeynep’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 9 yaşında suçiçeği hastalığı sonrası 3 kez kalp krizi geçirip beyninde hasar oluş
HİLMİ GÜLER’DEN SÜPRİZ ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Reyhan ve Naim Karadeniz’in engelli olan kızı Zeynep’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

9 yaşında suçiçeği hastalığı sonrası 3 kez kalp krizi geçirip beyninde hasar oluşan Zeynep, konuşma ve hareket etme yetisini kaybetmişti. Doktorların konuşamaz dediği Zeynep, yaşama sevinciyle hayata tutunarak zoru başardı. Konuşabilme yetisini yeniden kazanan küçük kız, okul yıllarındaki başarısı ve çizmiş olduğu resimleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Dr. Mehmet Hilmi Güler ile tanışma fırsatı bulan Zeynep,  resimlerinin sergilenmesi sözünü de aldı.

ZEYNEP’İN HASTA YATAĞINDA ÇİZDİĞİ RESİMLER SERGİLENECEK

Karadeniz ailesinin evine konuk olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Zeynep kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Bu kardeşimiz için neler yapabileceğimizi ailesiyle görüştük. Zeynep’in yaşama sevinci herkese örnek olacak kadar yüksek. Bizde bu kardeşimize her konuda yardımcı olacağız. Zeynep’in hasta yatağında çizdiği resimleri de görme fırsatı bulduk. Zeynep kardeşimizin yaptığı resimleri sergiye de dönüştüreceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : HİLMİ, GÜLER’DEN, SÜPRİZ, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız