HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2016 Pazartesi Saat: 10:00

“BU İHANETİ UNUTTURMAYACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan demokrasi nöbetinin 23.gecesinde yaptığı konuşmada “23 gün değil 23 ayda geçtiğinde 23 yılda geçtiğinde 230 yılda geçtiğinde bizler çocuklarımız torunlarımız ve bizden sonraki nesillerimiz 23
“BU İHANETİ UNUTTURMAYACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan demokrasi nöbetinin 23.gecesinde yaptığı konuşmada “23 gün değil 23 ayda geçtiğinde 23 yılda geçtiğinde 230 yılda geçtiğinde bizler çocuklarımız torunlarımız ve bizden sonraki nesillerimiz 23 gece önceki 15 Temmuz’daki karanlık geceyi unutmayacaklar” dedi.

  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı hemşerimiz Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı şehitlerimiz için gerçekleşen kur’an tilaveti sonunda bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, neden 23 gecedir demokrasi nöbet tuttuklarını anlattı.

 Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan 15 Temmuz karanlık geceden sonra geride kalan 23 günün kısa bir zaman olduğunu belirterek, “23 gün değil, 23 ayda geçtiğinde, 23 yılda geçtiğinde, 230 yılda geçtiğinde bizler çocuklarımız torunlarımız ve bizden sonraki nesillerimize İnşallah 23 gece önceki 15 Temmuz karanlık geceyi unutmayacaklar. Bizler sadece bugün ona tepki göstermek için bu meydanlarda kalarak değil o yaşadıklarımızı neden yaşadıklarımızı neyi yaşadıklarımızı çocuklarımıza da torunlarımıza da unutturmayacağız inşallah unutturmamak zorundayız. Bu ülkenin bu milletin bekası için bu devletin bayrağımızın bekası için Allah için bu yapılanları unutturmamak zorundayız ki bizden sonra da Devletimiz milletimiz ve nesillerimiz çocuklarımız ayakta kalsın, bir kalsın birlik kalsın, güçlü kalsın, huzurlu kalsın. O sebeple 15 Temmuz gecesi bu milletin çocuklarına kadınlarına yaşlılarına, sivillerine, polisine, askerine gözünü kırpmadan silahını çeken tankını yürüten helikopteri ile uçağıyla bomba atan o namussuz namert vatan hainlerinin ihanetini unutturmayacağız. Milletimizin birliğini beraberliğini sağlamak adına bu vesileyle tek Yürek olduk tek Yürek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 “ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA UYGUN PROGRAMLAR YAPTIK”

Kendilerine bu programlarda neden sadece Kur'an okutulduğu neden başka sanatçıların çıkmadığı gibi söylemler geldiğine açıklık getiren Belediye Başkan Hüseyin Anlayan, “Sözüm sanatçı çıkartan meydanlara değil onlara da eyvallah. 15 Temmuz gecesi bu milletin kara gecesi 16 Temmuz bu milletin bayramı. Biz 15 Temmuz gecesi hayatını bu millet için, bu devlet için, bu bayrak için feda eden şehitlerimiz adına bu programları yaptık. En azından bizim niyetimiz böyleydi o sebeple Kur'an tilaveti okuyarak şehitlerimizin ruhuna hediye ettik. 22 gece böyle yapınca istedik ki 23.gece de bu işi şarkılarla türkülerle yapmayalım. Bu işi ruhunu bozmadan Kur'an tilaveti ile final yapalım istedik. Rabbim okunan bütün Kur'an'ı Kerimleri yapılan zikirleri kabul etsin makbul eylesin. Rabb'im bu vesileyle bütün şehitlerimize şahadet şerbetini en güzel cennetlerini nasip eylesin. Rabb'im bütün bu millete de şehitlik mertebesi nasip eylesin. Meydan nöbetlerimiz bitiyor ama vakan nöbetimiz devam edecek inşallah” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “BU, İHANETİ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız