HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2019 Pazar Saat: 12:00

"Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" Eğitimleri Başladı

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) arasında Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor adlı teknik destek projesi kapsamında Altınorduda eğitimlere başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değe
"Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" Eğitimleri Başladı

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) arasında "Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" adlı teknik destek projesi kapsamında Altınordu'da eğitimlere başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi (ÖDM)'nin ilçelerdeki öğretmenlerimizle çalışmalarını güçlendirerek daha ileriye taşıyacak olan "Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" projesinin Altınordu'da gerçekleştirilen açılış programına İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İl Milli Eğitim Şube MüdürTuncay Zorba, projenin yazım ve yürütme ekibinden Derya Akyol ve Tuğba Kaya ile kursiyer öğretmenler katıldı.

"Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" projesinin açılış törenine katılan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle eğitime katılan öğretmenlerimize çiçek vererek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Programda, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Zorba, projede emeği geçenlere ve eğitmen Dr. Çiğdem Akın Arıkan'a günün anısına çiçek takdim etti.

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde Ekim, Kasım ve Aralık ayları içerisinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında Altınordu'da başlayan eğitime Altınordu ve çevre ilçelerden (Altınordu, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, Kabadüz, Mesudiye, Perşembe, Ulubey) 23 öğretmenin katılımı sağladı. Öğretmenlerin veriye dayalı karar destek mekanizmasını güçlendirecek Ölçme ve Değerlendirme Eğitici Eğitimi Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Akın Arıkan tarafından verilmiştir.

"Ordu Ölçme Liderlerini Yetiştiriyor" projesinin amacı, ilçelerimizde ölçme değerlendirme çalışmalarını yürütecek öğretmenlerimizin aynı temel eğitimden geçirilerek ilçelerindeki diğer öğretmenlere rehber olmalarıdır. Proje kapsamında üniversite işbirliği ile ölçme alanında eğitim planlamaları devam edecektir.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız