HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 09:46

TUVALETLEREDE YÜZDE 50 ZAM!

Ordu’da zam furyasına tuvalet işletmecileri de dahil oldu. 1.00 Lira olan tuvalet ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. Zamlara itiraz eden vatandaşlara ise tuvalet işletmecileri Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)’ten aldıkları üc
TUVALETLEREDE YÜZDE 50 ZAM!

Ordu’da zam furyasına tuvalet işletmecileri de dahil oldu. 1.00 Lira olan tuvalet ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. Zamlara itiraz eden vatandaşlara ise tuvalet işletmecileri Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)’ten aldıkları ücret tarife listesini göstererek zammı savunmaya çalıştılar.

Yüzde 50 zammın hangi kriterlere göre belirlendiğini sorgulayan Ordulular da, “Bu zammın gerekçesini TESK derhal açıklamalıdır. Su ve elektrik zamlarına göre mi? Neyi baz alarak bu zam oranını belirlemişler? Böyle bir uygulama ve düzenleme hiçbir yerde görülmemiştir” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Tuvalet zamlarına sevinen işletmecilerin yüzleri ise gülüyor. İşletmeciler zammın normal olduğunu savunarak, “Uzun süreden beri zam yapmamıştık. Su ve elektrik ile temizlik malzemelerine gelen zamları göz önünde bulundurursak zammında normal olduğunu görüyoruz. Vatandaşlar her ne kadar tepki gösterseler de tuvaletlerde yalnız su tüketimi yapılmıyor. Bizimde kendimize göre işletme ve personel giderlerimiz var. Bunun yanı sıra temizlik malzemelerine yapılan zamlarda aldı başını gidiyor” diyerek savunma yaptılar.

Öte yandan TESK Ordu Şubesinin de tuvalet zamları ile alakalı nasıl bir açıklama yapacağı da hayli merak konusu oldu. (Haber Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : TUVALETLEREDE, YÜZDE, 50, ZAM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız