HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2020 Pazar Saat: 15:14

Türk Kızılay ile STM’den Sevgi Bohçası

Türk Kızılay ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu iş birliği ilk aşaması olarak Türk Kızılay “Sevgi Bohçası” projesiyle her bir STM personeli adına yeni doğan bebek v
Türk Kızılay ile STM’den Sevgi Bohçası

Türk Kızılay ile Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu iş birliği ilk aşaması olarak Türk Kızılay “Sevgi Bohçası” projesiyle her bir STM personeli adına yeni doğan bebek ve anneleri için giyim, hijyen malzemesi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri yardımında bulunacak. Temin edilecek olan yardım malzemeleri STM tarafından fonlanacak.
 
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde projeler üreten STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş ile Türk Kızılay arasında, topluma faydalı iş birliklerini geliştirmek için "iyi niyet" protokolü imzalandı. İş birliği protokolü çerçevesinde, Türk Kızılay tarafından uzun yıllardır yürütülen, yeni doğan bebek ve anneleri için giyim, hijyen malzemesi gibi içeriklere sahip paketleri oluşturan “Sevgi Bohçası”na, her STM personeli adına bağış yapıldı. Türk Kızılay Genel Merkezi’nde düzenlenen ve ihtiyaç sahipleri adına yeni bir sayfanın açıldığı işbirliği protokolüne imzaları Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı ve STM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık attı.
 
“İnsanı ve toplumu güçlendiren çok sayıda hizmet gündemimizde”
 
Savunma Sanayi Başkanlığı ile Kızılay’ın nitelikli iş birlikleri içinde çok boyutlu temaslarının devam ettiğini dile getiren Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, “Dünyadaki insani yardım ve afet sektörüne de büyük oranda inovasyon veren Türk Kızılay’ın çalışmaları, savunma sektörüyle nitelikli iş birliğine kavuştu. Bu çerçevede pek çok alanda yenilikçi, insan odaklı, insanı ve toplumu güçlendiren, insanın hayatını daha güvende devam ettirmesini sağlayacak çok sayıda hizmet, ürün ve yenilik bizim ve sizin gündeminizde. Kan, biyo-bankacılık, stratejik olan bazı ürünlerin millileştirilmesi, Türkiye'de üretilmesi ve Türkiye'de üretilen ürün ve hizmetlerin ihtiyaç duyulan diğer coğrafyalarda değerlendirilmesi hem milli ekonomiye hem de stratejik ürünlerin yurdumuzda üretilmesiyle milli gücümüzün artırılmasına vesile olacak.” dedi.  Kınık, STM'nin verdiği katkı için teşekkürlerini ifade etti.
 
“Türk Kızılay ile birlikte ihtiyaç sahiplerini sevindireceğiz”
 
Her sene STM personeline yönelik yılsonu hediyesi uygulamasında bu sene değişikliğe giderek ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmanın manevi tatmin oluşturacağını değerlendirdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı ve Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir de, "Bu sene STM olarak şirket personelimize yeni yıl hediyesi dağıtmak yerine Türk Kızılay ile birlikte ihtiyaç sahiplerini sevindirerek farklı bir hediyeleşme gerçekleştireceğiz." dedi.
 
Demir, ülke savunmasının sadece mühimmat ve cephane ile değil insan güvenliğine yapılacak katkıyla da sağlanacağına işaret ederek, "Türk Kızılay ile yapılan iş birliği, bu kapsamda çok önemli. İnsana yönelik bir dizi konuda beraber çalışarak farklı alanlarda iş birliği geliştirebileceğimizi gördük. Hayatın kolaylaştırılması, güvenliğin, sağlığın, barınmanın sağlanacağı ortamların oluşturulacağını gördük. Bu konularda çeşitli iş birliklerinin yapılmasına önümüzdeki dönem de devam edilecek." diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından taraflar arasında iş birliği protokolü imzalanırken törene, STM genel müdürlük yöneticileri, Türk Kızılay yönetim ve denetim kurulu ile genel müdürlük yöneticileri de eşlik etti.

 

Anahtar Kelimeler : Türk, Kızılay, ile, STM’den, Sevgi, Bohçası

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız