HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2020 Çarşamba Saat: 10:14

KÜLTÜR MERKEZİNİ BİZE ÇOK GÖRMEYİN”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısına Aybastılı minik öğrenci Bengisu Koçkaya damgasını vurdu. OBB’nin her ay farklı ilçelerden bir öğrenci konuk ettiği meclis toplantılarına bu kez Aybastı ilçesinden 6. Sınıf
KÜLTÜR MERKEZİNİ BİZE ÇOK GÖRMEYİN”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısına Aybastılı minik öğrenci Bengisu Koçkaya damgasını vurdu. OBB’nin her ay farklı ilçelerden bir öğrenci konuk ettiği meclis toplantılarına bu kez Aybastı ilçesinden 6. Sınıf öğrenci Bengisu Koçkaya katıldı.

Mecliste Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler’in söz vermesi üzerine konuşma yapan Koçkaya, Başkan Güler ve meclis üyelerine teşekkür ettikten sonra Aybastı ilçesinin sorunlarını ve çocukların istek ve taleplerini sıraladı.

“BÜYÜK BİR ÇOCUK PARKI İSTİYORUZ”

Koçkaya, konuşmasında; “Başkanım ve değerli meclis üyelerimiz, biz Aybastılı çocuklar olarak önce ilçemize büyük bir çocuk parkı istiyoruz. Mevcut parkımızda iki tane salıncağımız var ve öyle zaman oluyor ki, yarım saat sıra bekliyoruz. Parkımız çok küçük. Altınordu ilçemizde gördüğüm çocuk parkları çok hoşuma gitti. Burada ki parkların içerisinde filmlerde bile görmediğim oyuncaklar var. Bizi de bundan mahrum bırakmayın.

“KÜLTÜR MERKEZİNİ BİZE ÇOK GÖRMEYİN”

Ayrıca beş yıldır hayalini kurduğumuz ilçemizde bir de yapılmasını beklediğimiz kültür merkezi var. Kültür Merkezi bir türlü tamamlanmadı. Biz burada hafta sonları tiyatro izlemeyi, kültür ve sanat faaliyetlerini icra etmeyi arzu ediyoruz. Donanımlı bir de kütüphanesi olursa kitap okumayı ve bazı kitaplardan yararlanmayı istiyoruz.

Buranın alt katında havuzda yüzmeyi, hamama girmeyi, üst katında da yemekhanesinde yemek yemenin hayalini sürdürmeye devam ediyoruz. Başkanım ne olur Kültür Merkezini bize çok görmeyin. Burayı en acil şekilde tamamlayarak ilçemize kazandırmanızı bekliyoruz.

“İLÇEMİZE DOĞALGAZ İSTİYORUZ”

Son olarak ilçemizde kış aylarında odun ve kömür yakacak olarak yaygın bir şekilde kullanıldığından dolayı dışarıya çıktığımız zaman nefes alamıyoruz. Bronşit olan kardeşim ve arkadaşlarım dışarı çıktıklarında nefes alamıyorlar. Bu yüzden ilçemize bir de doğalgaz istiyoruz. Sizin yükünüz ağır. Bunun farkındayız.

“BAŞKANIMIZI ELİ BOŞ, BOYNU BÜKÜK GÖNDERMEYİN”

Bizim ilçe başkanımız Beytullah Gençtan’ın da yükü ağır. Ama buraya gelip, sizlerden bir şey istiyorsa bilin ki bizim için istiyor. Başkanımız sizden bir şey isteyince onu eli boş, boynu bükük ilçemize geri göndermeyin” diye konuştu.

Koçkaya’nın konuşması Başkan Güler ve Meclis üyeleri tarafından zaman zaman espirilere neden olsa da alkışlarla desteklendi. (HABER MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : KÜLTÜR, MERKEZİNİ, BİZE, ÇOK, GÖRMEYİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız