HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Mart 2020 Pazar Saat: 12:06

ADD'YE TAZE KAN...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ordu şube başkanlığına seçilen Hikmet Pala bazi açıklamalarda bulundu. Ordu tarihi hakkında yayınlanmış 4 tane kitabım var. ADD başkanlığına seçilen Hikmet Pala 1996 yılında öğretmenliğe başla
ADD'YE TAZE KAN...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ordu şube başkanlığına seçilen Hikmet Pala bazi açıklamalarda bulundu. "Ordu tarihi hakkında yayınlanmış 4 tane kitabım var."

ADD başkanlığına seçilen Hikmet Pala "1996 yılında öğretmenliğe başlayan Hikmet Pala, 2007'den itibaren Eğitim İş sendikasını Ordu'da örgütlemeye başladı. 2014 yılında Eğitim İş merkez yönetim kurulunda görev aldı. Gazi Üniversitesi'nde Ordu Halkevi Şubesi çalışmasıyla master diploması almaya hak kazandı.

Ordu hakkında gazete ve dergilere yazılar yazdı. Ordu tarihi hakkında yayınlanmış 4 kitabı var. Ordu yerel televizyonlarında TV programları yaptı. Halen öğretmen olarak Altınordu Halk Eğitimi merkezinde öğretmen olarak görev yapmaktadır. "Aydınlığa sahip çıkmak zorundayız."

Bilinçli bir şekilde üye oldum diyen Pala "Ülkemizde Atatürk'ün düşünceleri halk tarafından kabul edilmiştir. Türk insanı Atatürk sayesinde özgürlüklerine kavuşmuştur. Ortadoğu coğrafyasında bizlere nefes aldıran Atatürk'ün devrimleridir.

Bu aydınlığa sahip çıkmak zorundayız. Karanlıkla aydınlığın mücadelesinde sorumluluk hisseden herkesin vazife üstlenmesi gerekir. Bu bilinçle Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu şubesine aday oldum. Sorumluluğumuz Muammer Aksoy'un, Bahriye Üçok'un sorumluluğudur.

"Atatürkçüler bir araya toplanacak."

Gençlerimizle birlikte çalışacağız diyen Pala "Atatürkçü Düşünce Derneği'ni cumhuriyet değerlerine inanmış her siyasi düşünceden insana açacağız. Üye tabanını genişletmenin yanında Ordu'nun kanaat önderi durumumdaki değerli insanlarını bu sürece katacağız. Ama en önemlisi Atatürk'ün umudu olan ve cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimizle birlikte çalışacağız.

Bundan sonraki süreçte derneğimiz Ordu'nun düşünsel ve eylemsel merkezi olacak, konferanslarla, gezilerle Atatürkçüleri bir araya toplayacaktır. "Ordu'lu hemşehrilerim ADD 'ye üye olmaya davet ediyorum" Herkesi derneğe beklediğini ifade eden Pala "Ordu'da Cumhuriyete sahip çıkmak için, Atatürk'ü topluma doğru bir şekilde anlatabilmek için, katkı sunacak her arkadaşımız ve her fikir bizim için değerlidir. Ordulu hemşerilerimi Atatürkçü Düşünce Derneği'ne üye olmaya davet ediyorum.Mert Can ERSOY(ÖZEL HABER)

Anahtar Kelimeler : ADD'YE, TAZE, KAN...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız