HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2020 Salı Saat: 07:49

OTOGAR’DA İN CİN TOP OYNUYOR!

ÖZEL HABER
OTOGAR’DA İN CİN TOP OYNUYOR!

Ordu Otogarında bugünlerde in cin top oynuyor. Yazıhane yetkilileri ve çalışanları, işlerin durgunluğu nedeniyle otogarın içerisinde halı saha maçlarını aratmayacak türden top oynayarak vakit geçirmeye çalışıyorlar.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali, şehirlerarası sefer sayılarında ki yolcu sayılarının düşmesi nedeniyle zor günler geçiriyor. Deyim yerindeyse Otogarda bugünlerde in cin top oynuyor.

Sefer ve otobüs sayılarında azalma olmamasına rağmen yolcu sayısının çok düştüğünü belirten yazıhane yetkilileri, Corona virüsünde ulaşıma büyük bir darbe vurduğunu söylediler. Otobüslerin her seferinde yolcu sayılarının yarının çok altında kalkarak zararına sefere çıktıklarını dile getiren yazıhaneciler, bu zor günlerde hükümetten kendilerine destek beklediklerini ifade ettiler.

Yazıhane çalışanlarının yanı sıra otobüs sahiplerinin ve şoför ile muavinlerin maaş, sigorta vb. gibi giderlerini şu anda karşılayacak durumda olmadıklarını belirten firma yetkilileri, otogarın her gün 16 saat hizmet verdiğini de anımsatarak personel eksiltme gibi bir durumlarının da olmadığını kaydettiler.

Bu arada işlerin durgun ve kesat gitmesi nedeniyle yazıhane yetkilileri ile çalışanlarının, otogarın içerisinde top oynamaları da bir yandan şaşkınlık yaratırken bir yandan da espirili ve renkli karelerin ortaya çıkmasına neden oldu. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : OTOGAR’DA, İN, CİN, TOP, OYNUYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız