HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2020 Cumartesi Saat: 12:11

“YKS VE LGS SINAVLARI ERTELENMELİ”

Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Sezgin Yılmaz, YKS ve LGS sınavlarının salgının tamamen bitene kadar ertelenmesi gerektiğini belirti. “Milyonlarca öğrencinin geleceğini, belirleyecek, aynı zamanda da  yüzbinlerc
“YKS VE LGS SINAVLARI ERTELENMELİ”

Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Sezgin Yılmaz, YKS ve LGS sınavlarının salgının tamamen bitene kadar ertelenmesi gerektiğini belirti.

“Milyonlarca öğrencinin geleceğini, belirleyecek, aynı zamanda da  yüzbinlerce öğrencinin, eğitim ve bilim emekçisinin sağlığını yakından ilgilendiren bir konuda 04 Mayıs 2020 tarihinde yapılan açıklamalar kaygılarımızı ve korkularımızı artırdı” diyen Yılmaz, “20 Haziran tarihinde yapılacak olan LGS ve 27-28 Haziran tarihinde yapılacak olan YKS öğrencilerimizin yaşamı açısından belirleyici öneme sahiptir.

Salgının henüz bitmeyeceğinin belli olduğu bir dönemde, alınan önlemler ne olursa olsun, yapılacak olan sınavlara öğrencilerimiz korku ve kaygı ile katılacaktır. Ayrıca, YKS’nin Temmuz ayında yapılacağı düşüncesi ile hazırlıklarını sürdüren, bu tarihe göre planlarını yapan öğrenciler, sınavın yeniden Haziran ayına alınması ile ciddi sorunlar yaşamıştır” dedi.

Yaşamlarının  başlangıcında çocuklarımıza yaşatılan travmayı kabullenmenin mümkün olmadığını da kaydeden Yılmaz,  Bu nedenle biz YKS ve LGS’nin salgın tamamen bittikten sonra yapılmasını istiyoruz. YKS’nin yeniden Temmuz ayına alınmasını istiyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “YKS, VE, LGS, SINAVLARI, ERTELENMELİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız