HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Haziran 2020 Cuma Saat: 10:45

ZOR; “YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DİYECEĞİZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanlığına Durmuş Zor getirildi. Hasan Aksu’dan boşalan İl Başkanlığına Parti Genel Merkezinin yetkilendirme sonucunda Durmuş Zor İl başkanı olarak atandı.
ZOR; “YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DİYECEĞİZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanlığına Durmuş Zor getirildi. Hasan Aksu’dan boşalan İl Başkanlığına Parti Genel Merkezinin yetkilendirme sonucunda Durmuş Zor İl başkanı olarak atandı.

Zor, dün parti toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelerek yönetim kurulu üyelerini ve partisinin ilçe başkanlarını kamuoyuna tanıttı. Siyasette devamlı yapıcı bir üslup içerisinde olacaklarına dikkat çeken Zor, Ordu’da yapılan çalışmalarda da, ‘Yanlışa yanlış, doğruya doğru’ şiarıyla hareket edeceklerini söyledi.

“YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DİYECEĞİZ”

Partisinin 27 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu da belirten Zor; “Kurucu merhum genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve mevcut genel başkanımız Mustafa Destici’nin ortaya koymuş oldukları ilkeli siyasetten asla dışarı çıkmadan Ordu’da Altınordu ilçemiz de kurduğumuz il başkanlığı binamızda 19 ilçemize hizmet verme yarışında olacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan hemşerilerimize doğrunun ve hakkın yanında olarak onların hakları için çaba sarf edeceğiz.

Hizmet yarışında Vali’de, Belediye Başkanları da, milletvekilleri de hata yapabilir. O zaman çıkıp karşılarına her kim olursa olsun, bak kardeşim yaptığın bu iş yanlış diyeceğiz. Doğru yapılan her şey içerisinde de Allah razı olsun yapılan bu iş Ordu için doğru bir iştir diyeceğiz. Yani yanlışa yanlış, doğruya doğru diyerek halkımızın menfaatlerini gözeteceğiz” dedi.

“OTURDUĞU YERDEN İŞ YAPANLARDAN OLMAYACAĞIZ”

Ordu’nun sorunlarına vakıf olduğunu da ifade eden Zor; “Ben, Ordu’yu iyi bilen bir kardeşinizim. 65 yaşındayım. Bir dönem Ünye ilçemizde Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da yaptım. Ünye’mizden Gülyalı’ya, Fatsa’mızdan Aybastı’ya, yine Ünye’mizden Akkuş’a, Gülyalı’dan Mesudiye’ye kadar bütün ilçelerimiz de aynı inançla hareket edeceğiz.

Sadece Altınordu ilçemizde parti binasında oturarak buradan bütün Ordu’nun meselelerini idare etmeye çalışmayacağız. Mesele nerede olursa olsun bizde hep orada olacağız. Oturduğu yerden iş yapanlardan olmayacağız. Partimize gösterilen ilgi, teveccüh ve güvenleri hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız. Yeni oluşumumuzda bizlere güç veren bütün partililerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız