HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Temmuz 2020 Perşembe Saat: 09:54

GÜNDOĞDU: KIBRIS’IN GÜVENCESİ TÜRKİYEDİR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulda gündem dışı söz alarak ; Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümünün de, geri dönmeyi düşünmeyen kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kıbrıs B
GÜNDOĞDU: KIBRIS’IN GÜVENCESİ TÜRKİYEDİR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulda gündem dışı söz alarak ; "Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümünün de, geri dönmeyi düşünmeyen kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Kıbrıs Barış Harekatı, Kıbrıs Türklerinin adadaki varlığını soykırımla ortadan kaldırmak için düzenlenen saldırılara karşı, Türk milletinin gösterdiği en güçlü cevaptır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman Kıbrıs’ın yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Türk Milletinin ayrılmaz parçası olan Kıbrıs Türklerinin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun. Kıbrıs’ın güvencesi Türkiye’dir." dedi. 

Azerbaycan'ı da unutmayan Gündoğdu konuşmasına ; "CAN AZERBAYCAN, Çatışmaların Doğu-batı enerji koridorunun kavşak noktasında yaşanması, Ermenistan’ın düşmanca emellerini bir kez daha göstermektedir.

Türk düşmanlığını huy haline getiren Ermenistan, aynı zamanda taşeronluk yapmaktadır. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ımızın %20’si hala Ermeni işgali altındayken, Karabağ sorununun çözümünde de hala bir yol alınamamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her şart altında Can Azerbaycan’ın yanındadır ve olmaya devam edecektir. " diyerek devam etti. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız