HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Eylül 2020 Cumartesi Saat: 10:16

FATSA’DA SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Fatsa ilçesi Yavaş mahallesinde meydana gelen sağanak yağmur sonrası oluşan sel nedeniyle mahsur kalan 7 araç iş makinelerinin müdahalesiyle yolun trafiğe açılmasından sonra yollarına devam edebildi.
FATSA’DA SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Fatsa ilçesi Yavaş mahallesinde meydana gelen sağanak yağmur sonrası oluşan sel nedeniyle mahsur kalan 7 araç iş makinelerinin müdahalesiyle yolun trafiğe açılmasından sonra yollarına devam edebildi.

Başkan Kibar; Sel olduğu andan itibaren 4 adet iş makinemizi Yavaş mahallemize gönderdik ve yolu trafiğe açarak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik. Yavaş mahallesi halkına geçmiş olsun” dedi

KAPANAN YOLLAR KISA SÜREDE TRAFİĞE AÇILDI

Fatsa’nın en yüksek mahallerinden biri olan Yavaş mahallesinde dün akşam bir saatte metreye 100 kilogram yağan sağanak yağmur yolları adeta dereye dönüştürdü. Sel suyu ile yola gelen toprak yığınları ve kaya parçaları yüzünden araçlar geçiş yapamadı. Yavaş mahallesi Muhtarı Nedim Töngel´in bölgeye yardım istemesi üzerine kısa sürede bölgeye giden Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2 grayder, 1 Loder kepçe, 4 beko loder kepçe, toplamda 7 iş makinesi ile kapanan yolları trafiğe açtı ve araçlar yollarına devam edebildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yavaş mahallesi halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Sağanak yağmurun başladığı ilk andan itibaren Yavaş mahalle Muhtarımız ile irtibat halinde olduk. Bölgede her hangi bir can kaybının olmaması bizlere rahat bir nefes aldırdı. Yavaş mahallemiz ilçemize en uzak ve coğrafi yapısı en zor yerleşim yerlerinden bir tanesi. Sel olduğu andan itibaren 7 adet iş makinemizi Yavaş mahallemize gönderdik ve yolu trafiğe açarak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik. Bundan sonra en kısa sürede yolların iyileştirilmesini sağlayacağız. Allah beterinden korusun” dedi.

“FATSA BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yavaş mahallesi Muhtarı Nedim Töngel sağanak yağmur sonrası ilk etapta 7 aracın mahsur kaldığını ve iş makineleri sayesinde araçları kurtardıklarını söyleyerek, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Fatsa Belediyemize çok teşekkür ederiz. İlk işimiz yollarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak oldu. Bu sene Yavaş’a üçüncü kez büyük yağmur oldu. 13 kilometre yol ağımız var ve şuanda yüzde 80’i büyük hasar gördü. Bugünden itibaren Belediyemiz ilk etapda hasar tespit çalışmalarını yaparak yollarımızın iyileştirme çalışmalarına başlayacak. Ben selin olduğu ilk andan itibaren bizimle yakından ilgilen Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ederim” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, SELİN, İZLERİ, SİLİNİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız