HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:11

52 ORDU, ÜST TURA ADINI YAZDIRDI:3-2

Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, Türkiye Ziraat Kupası1.Eleme turu maçında rakibi Arhavispor’u 3-2 yenerek bir üst tura adını yazdırdı.
52 ORDU, ÜST TURA ADINI YAZDIRDI:3-2

Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, Türkiye Ziraat Kupası1.Eleme turu maçında rakibi Arhavispor’u 3-2 yenerek bir üst tura adını yazdırdı.

                52 Orduspor’u galibiyete taşıyan golleri,4.dakikada penaltıdan Burçin Yüksel, 13.dakikada Volkan Akyıldız ve 89.dakikada da Efe Kaan Kayahan kaydetti. Konuk Arhavispor’un gollerini de 57 ve 90 artı 3.dakikada Hüseyin attı.       

Mikail Cihangir. Recep Gündüz ve Gökhan Salduz hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor, Berat Çelebi, Emre Bayrak, Batuhan Aktaş, Gökhan Berkay Yıldız, Hakan Yüce, Burçin Yüksel, Gökhan Aydaş, Volkan Aydaş, Volkan Akyıldız, Ekre Adiloğlu, Yusuf Avcılar ve Sebahattin Usta onbiriyle başladı.

                Oyuna daha sonra 53.dakikada Hakan Yüce’nin erine Gürkan Arslan, 63.dakikada Gökhan Aydaş’ın yerine Halil İbrahim Pekşen,  Emre Adiloğlu’nun yerine Efe Kaan Kayahan, 83. Dakikada Volkan Aydaş’ın yerine Erce Güngör ve Sebabattin Usta’nın yerine de Oğuzhan Birben  oyuna  dahil oldular.

                Bu arada rakibini saf dışı bırakan 52 Orduspor, 2. Elem turu maçın da 3.Lig 2. Grup takımlarından Ağrı 1970 Spor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Ağrı’da 2. Elemi Turu heyecanı 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 13:00’de yaşanacak.

Bilindiği gibi Misli Com.3.Lig 1. Grup da mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor, 1.Eleme Turunda sahasında oynadığı maçta Yomraspor’a 2-1  yenildi ve kupaya veda etti.

Misli Com.3.Lig 4. Grup da mücadele eden 52 Orduspor,5.hafta da sahasında Silivrispor’u konuk edecek. Müsabaka 18 Ekim Pazar günü saat 14:00’de oynanacak.

Karşılaşmayı  Iğdır Bölgesi Klasman Hakemi Engin Atmaca yönetecek. Atmaca’nın yardımcılıklarını ise Barış Çiçeksoyu ve Feyzullah Çimen yapacak. Ayni maçta Serkan Duru’da dördüncü hakem olarak görev yapacak .

                Misli Com.3.Lig 4. Grup da ayni haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                17.10.2020: 1954 Kelkit Belediyespor-Kozanspor, 68 Aksaray Belediyespor-Muğlaspor, Alanya Kestelspor-Bayrampaşaspor, Düzcespor-Siirt İl Özel İdarespor, Bergama Belediyespor-Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sultabeyli Belediyespor-Adayıman 1954 Spor ve Bursa Yıldırımspor-Karbel Karaköprü Belediyespor.

                Misli Com.3.Lig 4. Grup da 4. Hafta maçları öncesinde  puan cetvelinin ilk beş sırası ile son beş sırası şöyle:

                İlk beş: Modafen 9, Düzcespor 8, Alanya Kestelspor 8, Adıyaman 1954 Spor 8 ve 68 Aksaray Belediyespor 7.

                Son beş: Silivrispor 2, Siirt İl Özel İdarespor 1, Muğlaspor 1, Sultanbeyli Belediyespor 1 ve Karbel Karaköprü Belediyespor 1.

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, ÜST, TURA, ADINI, YAZDIRDI:3-2

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız