HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:15

“KİMSENİN SİYASİ KİMLİĞİ İLE İLGİLENMİYORUZ”

GÜLER, ÜST KİMLİKTE NOKTAYI KOYDU:
“KİMSENİN SİYASİ KİMLİĞİ İLE İLGİLENMİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hiçbir muhtarın siyasi görüşü ile ilgilenmediklerini, kimin nereye oy verdiğinin kendilerini bağlamadığını belirtti. Güler, “Bizim için önemli olan Ordu’dur, Ordululuk üst kimliğidir” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 ilçenin Muhtarlar Dernek Başkanları ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlara 19 ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Güler, seçime göre değil göreve geldikleri ilk günden itibaren yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. Başkan Güler, “Türkiye’de genel bir kanaat var. Belediye başkanları seçildikleri dönemde her yıl vites artırarak çalışırlar. Birinci yıl birinci viteste çalışıyorlar.

İkinci yıl ikinci, üçüncü yıl üçüncü, dördüncü yıl dördüncü vites derken beşinci yıl beşinci vitese takıp hızlı bir çalışma sergileniyor. Bunu biz Ordu’da uygulamıyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren 5’inci vites ile gece-gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Güler, uyguladıkları projelerle klasik belediyeciliğin dışına çıktıklarını de belirterek, şöyle konuştu: “Biz klasikleşmiş belediyeciliğin tamamen dışına çıktık. Her yıl vites artıran değil, 5’inci vites ile yoluna devam eden bir belediyeyeyiz. Bu kapsamda da 19 ilçemizin yol başta olmak üzere bütün sorunlarına neşter vurduk, vurmaya da devam edeceğiz. Bunun için daha önce belediyemizin envanterinde olmayan asfalt plenti satın aldık. Bunların haricinde yine yol problemini bitirmek için taş ocakları aldık. Hepsi sizin için. İnanıyorum ki biz 5’yıla kalmadan mahallelerimizin yol problemlerini bitireceğiz”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız