HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:44

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen de sözün bitmesini beklemeden noktayı koyacaksın!    DEMİŞ DEMESİNEDE “Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasın
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN

Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen de sözün bitmesini beklemeden noktayı koyacaksın!

 

 DEMİŞ DEMESİNEDE

“Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtımız, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

                Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

                Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.

Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Hep önde olma hırsı insanlığı bile unutturuyor.

 

 

GÜN AKIŞI

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

MİSLİNA İLETİŞİM

Sahipliğini yılların tecrübesi  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişime, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini hoş sohbet (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı , balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübenin adresi  Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisine 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Çeyrek asırlık tecrübe Cihan market müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini  hoş sohbet İhsan Coşar ve Cihan Çoşar’ın  yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve telefon ödeme noktası da olan ve gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veren Cihan markete, 225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

“Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres’ sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam eden Cihan Markete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini yılların tecrübeleri Mustafa, Ömer ve Yılmaz  Saylan kardeşlerin  yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan , Saylan Yapı Malzemelerine, 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Gecenin sessizliklerinde uyanıp da gizli gözyaşı ve döken ve silen  insanların, yürekte iz bırakan yaraları çoktur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Çaresi yok, göçüp gideceğiz bu alemden. Ya insanın dibi gibi yaşa ya da  insanın dibi gibi yaşa.

 

 

HARBİDEN

Çocukken her şeyin sahibi olmak için büyümek isterdik. Büyüdük; şimdi her şeyden uzak olmak için hep çocuk kalmak istiyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, sokak hayvanlarının tüm tedavi, kısırlaştırma ve bakımlarını gerçekleştirirken bir yandan da sahiplendirme çalışmalarını sürdürdüğünü,

**********************************

x-Altınordu Belediyesi’nin 198 milyon 500 bin TL olan 2021 Yılı Mali Bütçesinin oy birliği ile kabul edildiğini,

**********************************

x-Karadeniz’de keşfedilen 405 milyar m3 hacmindeki rezervin, yaklaşık olarak 2011–2019 yılları arasında ülkemizde tüketilen toplam doğal gaz kadar olduğu ifade edildiğini, keşfedilen rezervin Türkiye’nin  yaklaşık 9 yıllık doğal gaz ihtiyacını karşılayacak miktarda olduğunu ve  rezervin ekonomik değerinin ise  yaklaşık 80 milyar dolar olduğunu,

**********************************

x-Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Parazitoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Aşı Bilimi Derneği Başkanı Prof. Dr. Adnan Yüksel Gürüz’ün, "Biz DNA aşısı üzerinde çalışıyoruz. Hayvan deneyleri tamamlanmak üzere. Biz DNA aşısı yaptığımız için biraz daha meşakkatli ve zaman alıcı bir aşı oluyor. Aşı çalışmamız başarıyla devam ediyor. Dünya genelinde en erken aşı çalışmalarının mart ayı sonunda sonuç vermesini bekliyorum. Türkiye'de ise mayıs ayı sonu itibarıyla üniversitelerin ve merkezlerin yaptığı aşılarda sonuç vereceğini tahmin ediyorum. Grip aşısının Kovid-19'a karşı korumadığını sadece grip aşısıyla influenza virüslerine karşı korunulur” şeklinde de açıklama yaptığını,

***********************************

x-KOSGEB tarafından Ordu’daki 758 firmaya 14 Milyon 447 Bin destek ödemesi yapıldığını,

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt plenti ve mobil konkasörün ardından hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacak seyyar mıcır yıkama makinesini  belediye envanterine kazandırdığını,

***********************************

x-Ordu’yu Misli Com.3.Lig’de temsil eden 52 Orduspor’un 31 Ekim Cumartesi günü sahasında Bayrampaşaspor’la Fasa Belediyespor’un da sahasında Kemer 2003 Spor’la karşılaşacaklarını, her iki maçın da saat 13:00’de oynanacağını,

***********************************

x-AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun , 3-5 tane firmanın üreticilerin ellerindeki fındığı ucuza alıp karlarını artırmak için fiyatı düşürdüklerinin altını çizerek,  "Fındıkta oynanan oyunun farkındayız. Oyun oynayanların oyununu bozmak için gayret gösteriyoruz. Bunun için TMO'nun fındık alım süresini de uzatabiliriz" dediğini,

***********************************

x-Eğitim-İş Ordu Şubesi’nde yapılan 3. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Eğitim-İş Ordu Şube Başkanlığına Neşet Sayman’ın  getirildiğini,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız